Αστυνομικοί: Με τα μελανότερα χρώματα ο Χρήστος Συνδρεβέλης  Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της ΠΟΑΣΥ περιέγραψε το νομοσχέδιο λίγο πριν ψηφιστεί

Ο κ. Συνδρεβέλης μιλώντας στο star tv της Κέρκυρας, αναφέρθηκε στις συνέπειες που θα έχει ο νόμος που ψηφίστηκε  στη Βουλή για τους αστυνομικούς.

 

Μιλάμε για μειώσεις οι οποίες θεωρητικά θα καλυφθούν από τις λεγόμενες προσωπικές διαφορές, οι οποίες δεν αποτελούν εγγύηση ότι δεν θα μειωθούν τελικά οι αποδοχές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα Αρχιφύλακας με 31 χρόνια υπηρεσίας, διαζευγμένος θα ενταχθεί σύμφωνα με το νέο μισθολόγιο στο 10ο κλιμάκιο και θα έχει προσωπική διαφορά 240 ευρώ.
Επίσης καταργείται το 5ο 5νθήμερο και ζητά από τα στελέχη των σωμάτων ασφαλείας να εργάζονται αμισθί. Δηλαδή, όταν μέσα στο μήνα προκύπτει 5ο πενθήμερο θα δουλεύουν και δεν θα το πληρώνονται!

ΣΧΟΛΙΑ
SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,