Άδωνις Γεωργιάδης

Άδωνις Γεωργιάδης: Σκληρή επίθεση από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και τομεάρχη Άμυνας στον Πάνο Καμμένο εφ’ όλης της ύλης.

Με έντονο τρόπο ο Άδωνις Γεωργιάδης «άδειασε» όλα όσα έλεγαν οι κυβερνητικοί εταίροι προεκλογικά δείχνοντας πως οι πράξεις τους δεν έχουν καμία σχέση με τα λόγια τους.

Σε συνέντευξή του σήμερα, Τετάρτη 17 Μαΐου, στον ρ/σ ΣΚΑΙ 100.3 δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ο κ. Καμμένος έλεγε ότι δεν θα συνεργαστεί ούτε πεθαμένος με κάποιον που έχειψηφίσει μνημόνιο. Τώρα ψηφίζει το δεύτερό του μνημόνιο για να κρατήσει την καρέκλα του Υπουργού Εθνικής Αμύνης».

«Κοροϊδεύουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας γιατί ενώ τους είχαν υποσχεθεί τα αναδρομικά, τώρα τα διαγράφουν με το παρόν νομοσχέδιο. Τους είχαν υποσχεθεί να μην παγώσουν μισθολογικές προαγωγές, τώρα τις παγώνουν. Κάνουν ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που είχαν υποσχεθεί» 

 

«Οι Rothschild είναι από χθες επίσημος σύμβουλος της κυβέρνησης Τσίπρα –Καμμένου. Εκεί που έλεγαν ότι θα τους διώξουν από την Ελλάδα, τώρα τους προσλαμβάνουν ως συμβούλους και τους δίνουν προκαταβολή 3,5 εκατομμύρια ευρώ»

Οι επιθέσεις κατά του Πάνου Καμμένου αναμένεται μάλιστα να ενταθούν το επόμενο διάστημα αφού στην Νέα Δημοκρατία πολλοί πιστεύουν οτι είναι ο πιο εύκολος αντίπαλος από την κυβέρνηση μιας και τα ειδικό μισθολόγιο των στρατιωτικών αποτελεί πραγματική τραγωδία
 

 

ΣΧΟΛΙΑ
SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,