ΥΕΘΑ Ε. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

Μετά τους πρέσβεις ΗΠΑ και Κορέας ο ΥΕΘΑ, συναντήθηκε σήμερα με την πρέσβη της Πολωνίας και επίκεντρο της συζήτησης  ΕΕ, ΝΑΤΟ και φόντο την περσυνή συμφωνία συνεργασίας της αμυντικής βιομηχανίας των δύο χωρών

 

Με την Πρέσβυ της Πολωνίας, Anna Barbarzak, μετά από  σχετικό αιτήματός της συναντήθηκε στο γραφείο του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, σήμερα την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019.

Κατά τη συνάντηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αμυντική συνεργασία, τόσο σε διμερές επίπεδο, όσο και στο πλαίσιο Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΝΑΤΟ.

Να υπενθυμίσουμε, ότι ακριβώς πριν ένα χρόνο ο Πάνος Καμμένος είχε επισκεφτεί την Πολωνία και είχε υπογραφεί σύμφωνο διμερούς αμυντικής συνεργασίας, και είχε ανοίξει διάλογος για τα θέματα που αφορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ και τις εξελίξεις που αφορούν την ανατολική και τη νότια πτέρυγα του ΝΑΤΟ. Ταυτόχρονα είχε συμφωνηθεί η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ κρατικών και ιδιωτικών βιομηχανιών των δύο χωρών με την ευκαιρία της πρώτης ημερίδας αμυντικών βιομηχανιών των δύο πλευρών που είχε γίνει.

ΥΕΘΑ Ε. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

ΥΕΘΑ Ε. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

LEAVE A REPLY