Αποστολάκος Καμμένος

Ποιος είναι ο πατέρας του νέου ειδικού συνεργάτη του Πάνου Καμμένου και πρώην βουλευτής της ΝΔ; Δείτε την απάντηση

 

Δεκάδες μηνύματα, ακόμα και τηλεφωνήματα δεχθήκαμε, με υποθέσεις αλλά και χιούμορ για το θέμα του Κουίζ που βάλαμε νωρίς το πρωί και αφορούσε τον διορισμό γιου πρώην βουλευτή της ΝΔ στο πολιτικό γραφείο του Πάνου Καμμένου ως ειδικού συνεργάτη.

Η κίνηση ήρθε σε μια στιγμή που οι πολιτικές σχέσεις Μητσοτάκη – Καμμένου είναι ιδιαίτερα τεταμένες, με την κατάθεση του πρότασης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον ΥΕΘΑ.

Ήταν ομολογουμένως έκπληξη να διαβάζει κάποιος ότι ο γιος του πρώην βουλευτή της ΝΔ και πιθανώς εκ νέου υποψηφίου στις επικείμενες εκλογές, διορίζεται ειδικός συνεργάτης στο πολιτικό γραφείο του Πάνου Καμμένου.

Εκτίμησε άραγε τις ικανότητες του νεαρού απόφοιτου νομικής ο ΥΕΘΑ; Ή πρόκειται για κίνηση που ανοίγει διαύλους επικοινωνίας του Πάνου Καμμένου με τη ΝΔ; Το ερώτημα προβλημάτισε την “γαλάζια παράταξη”.

Ο Γεώργιος Αποστολάκος που εργάζεται από τις 19 Ιουνίου στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας, δεν είναι άλλος από τον γιο του πρώην βουλευτή Λακωνίας Γρηγόρη Αποστολάκου, ο οποίος διατηρεί στενούς δεσμούς με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Μάλιστα πρόσφατα στην κηδεία του Κων/νου Μητσοτάκη, πολλοί ήταν αυτοί που θυμούνται την σύζυγό του να θρηνεί πάνω στο φέρετρο του αποδημήσαντα πολιτικού αρχηγού.
 

Ποιος είναι ο πολιτευτής της ΝΔ

Γεννήθηκε στα Σκυφιάνικα της Κοινότητος Σιδηροκάστρου της Επαρχίας Γυθείου Λακωνίας.
Δικηγόρος. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Κοινοτικό Δίκαιο, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ομιλεί την αγγλική γλώσσα.

Υπηρέτησε τη θητεία του ως Έφεδρος Αξιωματικός στην Πολεμική Αεροπορία.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ΚΙΠΑΕΑ (Κίνηση για τον Πολυμερή Αφοπλισμό, την Ελευθερία και την Ασφάλεια) από το 1983.

Κατά την περίοδο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας (1989-1993) διετέλεσε Νομάρχης Αρκαδίας.

Εξελέγη δύο φορές Νομάρχης Λακωνίας, με συνολική θητεία οκτώ (8) ετών (1995 – 2002).

Εξελέγη δύο φορές στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας (Ε.Ν.Α.Ε.), με συνολική θητεία οκτώ (8) ετών (1995 – 2002).

Χρημάτισε τακτικό μέλος της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για οκτώ (8) χρόνια (1995-2002) με απόφαση του Συμβουλίου Υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επί δωδεκαετία διετέλεσε αιρετό μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.
Από την 1η Ιανουαρίου του 2003 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2007 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αθηναίων.

Εξελέγη Βουλευτής Λακωνίας στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2007 και του Οκτωβρίου 2009.

Τον Ιανουάριο 2011 ορίστηκε Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας

Τον Ιανουάριο 2013 διορίστηκε Πρόεδρος του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.)
Είναι παντρεμένος με τη Χρύσα Αποστολάκου και έχουν ένα γιό τον Γιώργο, και μία κόρη την Ελένη.
Η πράξη του διορισμού

Διορισμός ειδικού συμβούλου by Ioanna Iliadi on Scribd
ΣΧΟΛΙΑ
SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,