Αδιαθεσία αισθάνθηκε ο νέος Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς κατα τη διάρκεια της τελετής παράδοσης παραλαβής του Α/ΓΕΕΘΑ και αποχώρησε.

Ο Α/ΓΕΣ την ώρα που μίλαγε ο ΥΕΘΑ Ευ. Αποστολάκης στο εξωτερικό χώρο της ΣΝΔ αισθάνθηκε αδιαθεσία και με συνοδεία μεταφέρθηκε μέσα στο κτίριο συνοδεία στελεχών και αποχώρησε από την τελετή. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Α/ΓΕΣ την περασμένη Παρασκευή μετά την απόφαση του ΚΥΣΕΑ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αλεανδρούπολης και πήρε εξιτήριο το Σάββατο μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που είχε εκδοθεί σημείωνε ότι η κατάστασης της υγείας δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο και ότι έχει αναλάβει τα καθηκοντά του.

Η τελετή συνεχίστηκε χωρίς τον Α/ΓΕΣ όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία του armynow.net οπου η θέση του παρέμεινε κενή.

Τελικά ο Α/ΓΕΣ λίγη ώρα αργότερα και αφού είχε λήξει η τελετή επέστρεψε και σύμφωνα με πληροφορίες η αδιαθεσία οφειλότανε σε υποτασικό επεισόδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε εξέλιξη η τελετή παράδοσης – παραλαβής Α/ΓΕΕΘΑ – ΦΩΤΟ

Η νέα αυτή εξέλιξη όμως σίγουρα δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για την υγεία του νέου Α/ΓΕΣ ενώ βάζει σε εκρεμμότητα και τη συνεδρίαση του ΣΑΓΕ για τις κρίσεις των υπολοίπων Αξιωματικών που ήδη έχει αναβληθεί. Τι επόμενες ώρες σίγουρα θα γίνει γνωστό η ακριβής κατάσταση της υγείας του αλλά και τι θα γίνει με τη συνεδρίαση του ΣΑΓΕ.

ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΑΓΕΣ