Η προσπάθεια να διαμορφώσουμε ένα διαφορετικό ιστότοπο, το ArmyNow.Net με ποιοτικά χαρακτηριστικά και χωρίς ανταγωνιστικό προφίλ πέρασε από πολλές και ποικίλες φάσεις. Μαθαίνουμε συνεχώς και προσπαθούμε να βάλουμε τη σφραγίδα μας σε ένα χώρο που πολλές φορές μπερδεύει το κουτσομπολιό με την είδηση και την κριτική με την απαξίωση.

Σκοπός μας είναι να δώσουμε βήμα σε όλους, να διαμορφώνεται η άποψη μέσα από μια αρθρογραφία χωρίς στεγανά και προτιμήσεις, να ακούγονται αντικρουόμενες γνώμες και να υποστηρίζονται με επιχειρήματα όσο το δυνατό περισσότερες θέσεις.

Η πρακτική μας για να το πετύχουμε βασίζεται στον πλουραλισμό και στην αντικειμενικότητα. Η μεθοδολογία μας εκφράζεται με τη συνεχή βελτίωση της θεματολογίας μας και την ενσωμάτωση νέων θεματικών πεδίων, σχετικών με την άμυνα, την ασφάλεια, τη διπλωματία, τη στρατιωτική τεχνολογία, την ιστορία και τις στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Το κοινό μας αποτελείται από εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, πολίτες που αγαπούν τις Ένοπλες Δυνάμεις και ανθρώπους που βλέπουν σε μας κάποιο ενδιαφέρον. Επίσης επιθυμούμε να φιλοξενούμε θέματα, απόψεις και θέσεις σχετικές με τα Σώματα Ασφαλείας υπό την ίδια φιλοσοφία και με ανοιχτό πνεύμα.

Θα κάνουμε κριτική σε όλους και για όλα όσα είναι σχετικά με το πεδίο μας, πάντα καλόπιστη. Η κριτική θα έχει να κάνει με τις ενέργειες των προσώπων, των ομάδων ή των δομών, ποτέ με τα πρόσωπα αυτά καθαυτά. Δεν είμαστε κομματικά παιδιά κανενός. Η πατρίδα μας και οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι πάνω από κόμματα και ιδεολογίες ή ιδεοληψίες. Δεν είμαστε ακραίοι σε τίποτα. Η μέση οδός, η κοινή λογική και η σύνθεση είναι οδηγοί μας. Έχουμε προσωπικότητα και ξεχωρίζουμε, δεν κάνουμε εχθρούς γιατί τηρούμε τα όρια της δεοντολογίας και αποδεχόμαστε τα λάθη μας όταν μας τα αποδεικνύουν. Δεν τα ξέρουμε όλα και δεν έχουμε πάντα δίκιο. Έχουμε τη βούληση να μάθουμε.

Φιλοδοξούμε να φιλοξενήσουμε  links απ’ όλους τους συναφείς ιστοτόπους και τα blogs.

Διαθέτουμε επαγγελματίες δημοσιογράφους, διαπιστευμένους στο ΥΠΕΘΑ. Οι περισσότεροι συνεργάτες μας είναι απόστρατα στελέχη και έχουν ως συνισταμένη την αγάπη τους για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Οι έμμεσες υπηρεσίες που ξεκινάμε να παρέχουμε, με το Forum μας και την συλλογή βιογραφικών για θέσεις εξωτερικού για αποστράτους, δίνουν λύσεις και διεξόδους σ’ αυτούς που υπηρετούμε.

Ο Τσεκουράτος φιλοδοξεί να γίνει ο “Αποδυτηριάκιας” του διαδικτύου, για όσους γνωρίζουν από αθλητικά. Οι στρατιωτικές αναλύσεις και οι ιστορικές αναφορές μπορούν να δώσουν ένα επιπλέον ενδιαφέρον για το κοινό μας και σε βάθος χρόνου, οι προσομοιώσεις σε τρισδιάστατα εικονικά περιβάλλοντα ιστορικών μαχών από την αρχαιότητα μέχρι και τον πόλεμο του Ιράκ.

Την όλη προσπάθεια διαχειρίζεται και συντονίζει ο ο Συνταγματάρχης (ε.α.) Αναστάσιος Μητρόπουλος (ΣΣΕ 89), άλλη μια σημαντική διαφορά μας σε σχέση με τους υπόλοιπους ιστοτόπους αμυντικού περιεχομένου.

Είμαστε διαφορετικοί και το ξέρουμε, γνωρίζουμε τα θέματα “από μέσα” και μπορούμε να κάνουμε πολλά. Γι’ αυτό σας θέλουμε μαζί μας, αλλά όχι μόνο μαζί μας, γιατί έτσι επιβάλλει ο πλουραλισμός και η αντικειμενικότητα στην ενημέρωση σε μια σύγχρονη κοινωνία.

Η ομάδα του ArmyNow.Net

ΣΧΟΛΙΑ
SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,