ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΣΤΗ ΣΤΘ

Με μια ομιλία από καρδιάς ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής απευθύνθηκε στους εκπαιδευόμενους Λοχαγούς Όπλων – Σωμάτων στη Σχολή Τεθωρακισμένων.

 

Στην ακαδημαϊκή επιμόρφωση και την επαγγελματική κατάρτιση που αποτελούν σημαντικές παραμέτρους για την σταδιοδρομική εξέλιξη αναφέρθηκε ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής απευθυνόμενος στους 119 εκπαιδευόμενους Λοχαγούς Όπλων – Σωμάτων της 3ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Έτους 2018, του Ενιαίου Τμήματος Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης.

Κατά την επίσκεψή του στη Σχολή Τεθωρακισμένων (ΣΤΘ), στον Αυλώνα Αττικής ο Αρχηγός ΓΕΣ μιλώντας στους εκπαιδευόμενους Λοχαγούς αναφέρθηκε σε μία σειρά προσωπικών σκέψεων, εμπειριών και γεγονότων, που του συνέβησαν στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του. Σκοπός του Αρχηγού ήταν, οι νέοι Λοχαγοί να αντλήσουν ιδέες, να διαμορφώσουν αντιλήψεις και να αποκτήσουν παραστάσεις, οι οποίες θα τους βοηθήσουν στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους στο Στρατό Ξηράς. Παράλληλα τους προέτρεψε να πιστέψουν πως ο κάθε ένας από αυτούς δύναται να κάνει τη διαφορά σε όλα τα επίπεδα.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΣΤΗ ΣΤΘ

Το ΓΕΣ τους εύχεται καλή επιτυχία στις σπουδές τους, υγεία και δύναμη στην εκτέλεση των καθηκόντων τους, για το καλό του Στρατού Ξηράς, των Ενόπλων Δυνάμεων και της Πατρίδας μας γενικότερα!

ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΣΤΗ ΣΤΘ