Στις αρχές της δεκαετίας του 90, σε επαρχιακή πόλη με μεγάλη ιστορία, υπηρετεί σε Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, ένας νέος αθυπολοχαγός, εκ Τρικάλων ορμώμενος, οποίος έχει λάβει ως δώρο από τον πατέρα ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW.

Για την εποχή εκείνη το αυτοκίντο αυτό εθεωρείτο ως ένδειξη ευμάρειας και δυνατού κοινωνικού status. Έτσι, στη μικρή επαρχιακή πόλη, ανθυπολοχαγός με το καλό αυτοκίνητο αποτελούσε ιδανικό γαμπρό. Ψηλός, αθλητικός, ευσταλέστατος, είχε όμως ένα μικρό ελάττωμα: Μιλούσε με “ολίγη” προφορά που φανέρωνε την καταγωγή του. Έτσι, το γυναικείο κοινό στο οποίο επένδυε περιοριζόταν κάπως.

Όμως βρέθηκε ένα κορίτσι, εργαζόμενο σε κομμωτήριο στο οποίο έφτιαχνε την κόμη του ο ανθυπολοχαγός της ιστορίας μας, που ενέδωσε και σχετίστηκε μαζί του. Όμορφο κορίτσι, αλλά πολύ αδύνατη για τα γούστα του ανθυπολοχαγού!

Στην καθημερινότητα του Κέντρου, ο ανθυπολοχαγός μας συνομιλούσε με τους συμμαθητές του για διάφορα θέματα και ένα από αυτά αφορούσε την ερωτική του ζωή η οποία είχε κάποια συννεφάκια. Την εποχή εκείνη, γνωστό εργοστάσιο συσκευασίας φρούτων και σάλτσας, έδινε δωρεάν στα Κέντρα Νεοσυλλέκτων πεντάκιλες κονσέρβες με κομπόστα ροδάκινο.

Οι συμμαθητές του ανθυπολοχαγού μας, αποφάσισαν να του κάνουν μια μικρή πλάκα! Στα παράπονα που τους έκανε σχετικά με τη μειωμένη ερωτική του διάθεση απάντησαν με άμεση λύση: Αν έτρωγε ολόκληρη την πεντάκιλη κοσνέρβα θα είχε μοναδικά αποτελέσματα.

Ο κατά τ’ άλλα αρκετά έξυπνος αλλά αφελής περί έρωτος ανθυπολοχαγός μας, άνοιξε μια κονσέρβα και μέσα σε λίγο χρόνο την είχε φάει ολόκληρη, αφήνοντας το ζουμί το ο οποίο ήπιε αφού χώνεψε λιγάκι.

Την επόμενη μέρα παρουσιάστηκε στο Κέντρο άυπνος και με πρησμένα μάτια! Όπως εξήγησε μετέπειτα στους συμμαθητές του το “γιατρικό” είχε κάνει και με το παραπάνω τη δουλειά του! Εκείνοι προσπαθούσαν να συνέλθουν από την έκπληξη της προηγούμενης ημέρας που είχε φάει τα πέντε κιλά κομπόστα και είχε πιεί και το ζουμί σε ελάχιστο χρόνο.

Πάντως, η “μαρτυρία” της δεσποινίδος – κοριστσιού του ανθυπολοχαγού επιβεβαίωσε πως το καλύτερο αφροδισιακό ήταν η κομπόστα ροδάκινο! Δοκιμάστε την κι αφήστε τα Viagra! Η στρατιωτική συνταγή είναι πιο οικονομική, αλλά προσοχή μόνο την πεντάκιλη συσκευασία!

Όσοι επιθυμούν να μας πουν τη δική τους ιστορία, δεν έχουν παρά να τη στείλουν στο tsekouratos@armynow.net για να δημοσιευτεί. Η στρατιωτική ζωή είναι γεμάτη από ατέλειωτες σπαρταριστές εμπειρίες. Ας τις μοιραστούμε!

ΣΧΟΛΙΑ