Επίθεση στον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρώην υφυπουργός Θανάσης Δαβάκης, λέγοντας ότι εξαπατά τους στρατιωτικούς!

 

Ιδιαίτερα καυστικός για τις προθέσεις και τα μέτρα που φέρνουν προς ψήφιση με το 4ο Μνημόνιο η Ριζοσπαστική Αριστερά και ο πιστός συνοδοιπόρος της κ. Καμμένος ήταν στην ομιλία του στη Βουλή ο βουλευτής Λακωνίας και π. Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Θανάσης Δαβάκης.

Ο κ. Δαβάκης αναφέρθηκε στις δραματικές περικοπές των συντάξεων και των κοινωνικών επιδομάτων, οι οποίες επιφέρουν θανάσιμο πλήγμα στο κοινωνικό κράτος.

Στη συνέχεια, έκανε λόγο για συστηματική εξαπάτηση και κοροϊδία, από πλευράς του κ. Υπουργού Εθνικής Άμυνας, των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας κάνοντας ειδική αναφορά στις δυσμενείς επιπτώσεις που προκύπτουν από την εφαρμογή της προσωπικής διαφοράς στα ειδικά μισθολόγια.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Δαβάκης επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο, λέγοντας ότι παίζει ένα θέατρο του παραλόγου και στοχεύει στην εξαπάτηση και στην κοροϊδία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Κατήγγειλε ότι “ο κ.  Καμμένος χρησιμοποιεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας προκειμένου να επιβιώσει πολιτικά.

Να πιάσει το πολυπόθητο 3% για να μπει στη Βουλή. Ψεύδη ασύστολα συνεχώς. Όπως και αυτό με την προσωπική διαφορά.
Ερχόταν στη Βουλή και έφεραν δήθεν τροπολογία ώστε να παγώσουν τα μέτρα για τις μισθολογικές προαγωγές”.

Τα ψέμματα, οι ανακολουθίες απέναντι σε ένα τμήμα του ελληνικού λαού το οποίο αποτελεί το καύχημα και την ασπίδα του, όπως είναι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, δεν έχει προηγούμενο, κατέληξε ο κ. Δαβάκης.
 

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο κ. Δαβάκης αναφέρθηκε στις ιδεοληψίες και το διχαστικό λόγο της Αριστεράς, οι οποίες παρεμποδίζουν την επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων και την έξοδο της Χώρας από την κρίση και τα Μνημόνια.
 

ΣΧΟΛΙΑ
SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,