Δίκη στρατιωτικών: Παίζουν με τους Έλληνες οι Τούρκοι. Ενώ μέχρι πριν λίγο μιλούσαν για αναβολή της συζήτησης της αίτησης αποφυλάκισης των Ελλήνων στρατιωτικών. Ξαφνικά απορρίπτουν την αίτηση!

 

 

Απορρίφθηκε τελικά από το δικαστήριο της Αδριανούπολης η έφεση στην απόφαση προφυλάκισης των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών.

Η έφεση που είχαν καταθέσει οι συνήγοροι υπεράσπισης των των δύο στελεχών του Ελληνικού Στρατού και με την οποία ζητούσαν την αποφυλάκισή τους, δεν έγινε δεκτή και έτσι θα παραμείνουν έγκλειστοι στις Φυλακές Ύψιστης Ασφαλείας της Αδριανούπολης μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση τους για την παράνομη είσοδό τους στην Τουρκία.

Η είδηση μεταδόθηκε, από τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία σημειωτέον μέχρι πριν λίγη ώρα μιλούσαν για αναβολή της συζήτησης της αίτησης προφυλάκισης.

Αυτό που είναι μέχρι στιγμής άγνωστο είναι το πότε θα γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που τελικά στο μεσοδιάστημα θα είναι φυλακισμένοι στην Τουρκία.

Οι δικηγόροι των δύο στρατιωτικών που διορίστηκαν από το Ελληνικό Προξενείο, για να εκπροσωπήσουν τους Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κουκλατζή, όταν προσήλθαν σττο δικαστήριο, άσκησαν έφεση κατά της απόφασης κράτησής τους΄και ζητούσαν την απελευθέρωση των δύο στρατιωτών και την επιστροφή τους στην Ελλάδα.