Τσουκνίδας

Δημήτριος Τσουκνίδας: Ο σμήναρχος εν αποστρατεία και επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών πήρε τον έπαινο των συμπολιτών του.

Σε μία σεμνή και συγκινησιακά φορτισμένη τιμητική εκδήλωση,αφιερωμένη στο πρόσωπο του Σμηνάρχου εν αποστρατεία και Επίτιμου Προέδρου Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών, κ. Δημητρίου Τσουκνίδα, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα σε ένδειξη αναγνώρισης του πολυσχιδούς έργου του, ο οποίος με την καταγωγή του τιμάει το Δομοκό.
O Δημήτριος Τσουκνιδάς μεταξύ άλλων διετέλεσε επιτελής πολλών Μονάδων, Διοικητής του Αεροδρομίου Πρεβέζης, του Κέντρου Επιμόρφωσης Στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας, του Τηλεοπτικού STUDIO της Αεροπορίας, του οποίου είναι και ο ιδρυτής και της Κινητής Εκπαιδευτικής Ομάδας των αεροσκαφών (PHANTOM).
Δίδαξε ως καθηγητής στη Σχολή Ικάρων, στη ΣΤΥΑ, στις σχολές “ΔΕΛΤΑ” , στις Τεχνικές Σχολές Πρεβέζης, στα Σχολεία Επιμόρφωσης Στελεχών της αεροπορίας, καθώς και στην Ανωτέρα Σχολή Πολέμου Αεροπορίας.

 
 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Δομοκού, κ Δημήτρης Τζιαχρήστας,ο οποίος  εξήρε το πολύπλευρο έργο του κ. Τσουκνίδα που βραβεύτηκε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού.
Το βιογραφικό του τιμώμενου αναγνώστηκε από τον Αντιδήμαρχο  κ. Καλημέρη Νικόλαο, ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με το συντονισμό της εκδήλωσης.

 
 

Για τη ζωή, αλλά και το σημαντικό έργο του λογοτέχνη,καταγόμενου από τις Βελεσιώτες Δομοκού, μίλησε και ο πρώην Δήμαρχος Δομοκού κ. Δ. Τσόγκας…..
Διαβάστε την συνέχεια στην πηγή lamiareport

 
 

Μοιραστείτε το
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,