ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ

Τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που είναι φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη θα επισκεφθεί τη Δευτέρα ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης.

 

 

Στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης θα βρεθεί το μεσημέρι της Δευτέρας ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, προκειμένου να επισκεφτεί τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται από την 1η Μαρτίου χωρίς κανένα κατηγορητήριο. Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είναι ο πρώτος Έλληνας και Ευρωπαίος αξιωματούχος που θα δει από κοντά τον Άγγελο Μητρετώδη και τον Δημήτρη Κούκλατζη.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης θα παραστεί τη Δευτέρα στους εορτασμούς στην Αλεξανδρούπολη για την απελευθέρωση της πόλης και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αδριανούπολη.

Ο Έλληνας ευρωβουλευτής είχε επισκεφθεί την Τουρκία στις 23 Μαρτίου, ως πρόεδρος της μεικτής κοινοβουλευτικής επιτροπής της ΕΕ – Τουρκίας και είχε υποβάλει αίτημα προς τις τουρκικές αρχές.

Οι τουρκικές αρχές ενέκριναν το αίτημα για την επίσκεψή του στους δύο Έλληνες αξιωματικούς κυρίως χάρη στην ιδιότητά του ως προέδρου της μεικτής κοινοβουλευτικής επιτροπής ΕΕ – Τουρκίας.