ΠΟΜΕΝΣ - Γεννημάτα

Συναντήσεις με πολιτικούς Αρχηγούς έχει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ΠΟΜΕΝΣ, προκειμένου να τους ενημερώσει για τα Ειδικά Μισθολόγια.

 

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών ΠΟΜΕΝΣ είχε σήμερα συνάντηση με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, μαζί με τους εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των επαφών της ΠΟΜΕΝΣ προκειμένου να γίνουν γνωστές οι θέσεις των στρατιωτικών για το νομοσχέδιο.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΜΕΝΣ Δημήτρης Ρώτας, μαζί με τους Προέδρους των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας, εξήγησαν στην κ. Γεννηματά τα προβλήματα που προκύπτουν από το νομοσχέδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειδικά Μισθολόγια: Απόσυρση τώρα ζητούν οι στρατιωτικοί

Αμέσως μετά η κ. Γεννηματά δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες από την συνάντηση στο διαδίκτυο και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όχι μόνο θα καταψηφίσουμε τα μέτρα αλλά και θα αναδείξουμε στο Κοινοβούλιο και στην κοινωνία την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης απέναντι σε όσους κατοχυρώνουν την ασφάλεια και φυλάνε την πατρίδα. Ζητάμε άμεσα διάλογο και την απόσυρση των διατάξεων για τα ειδικά μισθολόγια».
 
 

Συνάντηση αύριο με Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί αύριο, Τρίτη 16 Μαΐου, στις 14:30, με τα Προεδρεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή.
 

ΣΧΟΛΙΑ
SHARE
Δημοσιογράφος, Ερευνήτρια Ασχολείται με το στρατιωτικό ρεπορτάζ από τι 1991. Από το 2000 και μέχρι το 2012 κάλυπτε το ρεπορτάζ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ. Το 2016 ανέλαβε την ιστοσελίδα Onalert.gr και παρέμεινε για ένα περίπου χρόνο. Είναι απόφοιτος Παντείου και κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος (Master Of Arts) στην Δημοσιογραφία, από το Αυστριακό πανεπιστήμιο Danube University of Krems. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά και έχει γνώσεις τουρκικής γλώσσας