Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται κι όμως είναι αληθινό. Ένα επιθετικό ελικόπτερο Apache AH-64A προσγειώθηκε στο λιμάνι της Καβάλας. Δείτε το!

 

 

Tο έκτο Kavala Air Sea Show είναι γεγονός και πλήθος κόσμου επισκέφτηκε την πόλη για να το παρακολουθήσει.

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση του ελικοπτέρου «Απάτσι» Apache AH-64A που προσγειώθηκε στο λιμάνι τις Kαβάλας και επέτρεψε τον κόσμο να φωτογραφηθεί μαζί με τους πιλότους.

Η μοναδική διοργάνωση 6th Kavala Air Sea Show που πραγματοποιείται για έκτη συνεχόμενη χρονιά ξεκίνησε χθες φιλοξενεί τόσο αεροπορικές όσο και ναυτικές επιδείξεις με ελεύθερη είσοδο. Το σόου θα διαρκέσει έως και τις 2 Ιουλίου.

Σημειώνετα επίσης ότι μεταξύ των συμμετεχόντων είναι οι και οι ομάδες επιδείξεων HAF T-6Α “Daedalus” Demo Tea, Haf Demo Team Zeus αλλά και οι Baltic bees Jet Team.

Οι αεροπορικές αλλά και ναυτικές επιδείξεις προβάλουν και προάγουν την ανθρώπινη δυνατότητα και τόλμη αλλά και τα όρια της αεροναυτικής τεχνολογίας, προκαλούν συγκίνηση και θαυμασμό στους θεατές, διευρύνουν την φαντασία των μικρών παιδιών.
Ο θεσμός του Kavala Air Sea Show πλέον από τους πολίτες για τους πολίτες με σύνθημα «Σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά» από το ξεκίνημα του το 2011 τολμά, πετυχαίνει και αναπτύσσεται κάτω από το πλέον δυσχερές οικονομικό περιβάλλον ύφεσης γεγονός που δείχνει τις δυνατότητες της κοινωνίας μας στη βάση της ενότητας και της συν εργατικότητας.

 

Η εικόνα του ουρανού και της θάλασσας με συνδετικό κρίκο το ανάγλυφο της πόλης, αποτελούν το ιδανικό σκηνικό που μαζί με τα δυναμικά στοιχεία αυτής της μοναδικής στο είδος της διοργάνωσης, συνθέτουν ένα καινοτόμο εργαλείο πολιτιστικής και τουριστικής προβολής για την ανάπτυξη της περιοχής μας.


SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, onalert.gr, militaire.gr, defence-point.gr, onalert, militaire, defence point, κράνος, kranos, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,

LEAVE A REPLY