Το Συντονιστικό των Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο στις 21 Ιανουαρίου για τη Μακεδονία.

 

 

Κάλεσμα προς όλους τους Απόστρατους να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη 21 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι στον Λευκό Πύργο, απευθύνει το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών (ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ, ΕΑΑΑ).

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών που εκπροσωπεί 75.000 Αποστράτους και ορφανικές οικογένειες, εκφράζει την αντίθεσή του στην ενδεχόμενη αποδοχή του ονόματος της Π.Γ.Δ.Μ. (F.Y.R.O.M.) με σύνθετη ονομασία που θα περιέχει την λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

«Οι Απόστρατοι που έχουν γαλουχηθεί με την ιστορική αλήθεια και την εθνική επιταγή ότι “Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ”,  δεν μπορούν να αποστούν από αυτά για τα οποία επί δεκαετίες πίστευαν και υπερασπιζόντουσαν. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να μετάσχουμε στο συλλαλητήριο που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη την 21η Ιανουαρίου 2018 και ώρα 14.00 στο Λευκό Πύργο.

Καλούμε όλους τους Αποστράτους να λάβουν μέρος στην εκδήλωση αυτή.
Για όσους επιθυμούν να μετάσχουν μετακινούμενοι από άλλες περιοχές , η μετακίνηση θα γίνει με ίδια μέσα, εκτός εάν οι Ενώσεις Αποστράτων (Ε.Α.Α.Σ.-Ε.Α.Α.Ν.-Ε.Α.Α.Α.) δρομολογήσουν πούλμαν , το οποίο θα γνωσθεί εγκαίρως από κάθε Ένωση ξεχωριστά».

Συντονιστής της εκδήλωσης στη Θεσσαλονίκη ορίστηκε ο πρόεδρος του Παραρτήματος Ε.Α.Α.Σ. Θεσσαλονίκης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ. Αντιστράτηγος ε.α. Β. Ροζής , ο οποίος θα εκπροσωπήσει και το Συντονιστικό Συμβούλιο.

ΣΧΟΛΙΑ