Τι λέει ο Φράγκος Φραγκούλης για την Τουρκία στους έφεδρους της Κοζάνης; Απειλείται η Ελλάδα από την διαρκώς κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα;

 

Τις θέσεις του και τις σκέψεις του για την Τουρκία παρουσίασε κατά τη διάρκεια Ημερίδας στον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών της Κοζάνης ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Φράγκος Φραγκούλης.

Ο στρατηγός αναφέρθηκε στην ιστορική διαδρομή της Τουρκίας για να καταλήξει και να σχολιάσει το αποτυχημένο πραξικόπημα και τις εκτιμήσεις του για τη νέα σελίδα που έχει ανοίξει στην γειτονική χώρα.

Εκφράζει τη γνώμη του για το τι θα πρέπει να μας ανησυχεί η διαρκώς κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότηα, αλλά και εάν και πόσο η Τουρκία μας απειλεί.

Σε δηλώσεις του επίσης αναφέρεται και στις περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις

 

 

Μοιραστείτε το
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,