Θέμα αντισυνταγματικότητας των μειώσεων στα ειδικά μισθολόγια και προσφυγή στα δικαστήρια θέτει ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος, από το ΓΛΚ που βρίσκεται

Παραμένει από χθες το πρωί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγόρης Γερακαράκος, αιτούμενος να δει τον αναπληρωτή υπουργό Γιώργο Χουλιαράκη προκειμένου να του εκθέσει τις αντιρρήσεις των ενστόλων στις διατάξεις που πρόκειται σήμερα να ψηφιστούν στη Βουλή.

Ωστόσο μέχρι το πρωί της Πέμπτης αυτό το αίτημα δεν έγινε δεκτό ενώ όπως μας πληροφορεί ο κ. Γερακαράκος, σήμερα ο όροφος που βρίσκεται έχει απομονωθεί και δεν έχουν προσέλθει καν οι εργαζόμενοι για δουλειά!

Μιλώντας στο ArmyNow.Net ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων υποστηρίζει ότι οι μειώσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα ασφαλείας είναι αντισυνταγματικές και για τον λόγο αυτό θα προσφύγουν πάλι στα δικαστήρια.

Ο κ. Γερακαράκος καταλογίζει στην κυβέρνηση αλαζονεία.

Οι υποσχέσεις που έδωσαν από την πλευρά της κυβέρνησης ότι θα υπάρξουν βελτιώσεις δεν γίνονται πιστευτές από τις Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας, ενώ προαναγγέλλει αγώνα μέχρι να δικαιωθούν.
 

 

ΣΧΟΛΙΑ
SHARE
Δημοσιογράφος, Ερευνήτρια Ασχολείται με το στρατιωτικό ρεπορτάζ από τι 1991. Από το 2000 και μέχρι το 2012 κάλυπτε το ρεπορτάζ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ. Το 2016 ανέλαβε την ιστοσελίδα Onalert.gr και παρέμεινε για ένα περίπου χρόνο. Είναι απόφοιτος Παντείου και κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος (Master Of Arts) στην Δημοσιογραφία, από το Αυστριακό πανεπιστήμιο Danube University of Krems. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά και έχει γνώσεις τουρκικής γλώσσας