Η Ελλάδα ντύθηκε στα λευκά. Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα χιονια στο Διδυμότειχο. Στείλτε μας τις δικές σας!

Η Ελλάδα ντύθηκε στα λευκά. Το μεγαλύτερο μέρος της χώρας έχει κυκλώσει ο χιονιάς «Αριάδνη», με ισχυρές βροχές, χιόνια και πολικές θερμοκρασίες.

Η θερμοκρασία στην Αττική σημείωσε ραγδαία πτώση από το απόγευμα και μετά ενώ κατά τις βραδινές ώρες, ξεκίνησε να χιονίζει σε Πάρνηθα και Πεντέλη με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, το βαρομετρικό χαμηλό κινείται από το βράδυ της Παρασκευής πάνω από την ηπειρωτική χώρα και πλήττει κυρίως την κεντρική Ελλάδα.

Το απόγευμα της Παρασκευής σημειώθηκε χιονόπτωση στην ανατολική Θράκη ενώ το βράδυ ο χιονιάς καλύπτει Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Εύβοια. Τα φαινόμενα κατά τόπους είναι έντονα.

didymoteixo

Δείτε τις καταπληκτικές φωτογραφίες που λάβαμε από την προηγούμενη επέλαση του χιονια στο Διδυμότειχο.

didymoteixo-merarxia-xioni

Σας καλούμε να γίνετε το “μάτι” του ArmyNow.net σε όλη την Ελλάδα. 

Στείλτε μας τις δικές σας χιονισμένες φωτογραφίες ή βίντεο, από τη μονάδα σας επιλέγοντας έναν από τους ακόλουθους  τρόπους:

Για λόγους που γίνονται εύκολα αντιληπτοί δεν θα δημοσιεύσουμε στοιχεία που θα εμπίπτουν στην κατηγορία “ευαίσθητα δεδομένα”.

 

didymoteixo-aeroplano2

Μοιραστείτε το
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,