Σειρά συναντήσεων είχε στις ΗΠΑ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Οι τζιχαντιστές και η αντιμετώπιση τους ήταν στην αντζέντα.

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ, ο οποίος έχει επιστρέψει στην Αθήνα και παρίσταται στις τελετές παράδοσης – παραλαβής των αρχηγων Γενικών Επιτελείων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Πάνος Καμμένος είχε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Reince Priebus, τον υπεύθυνο στρατηγικού σχεδιασμού του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ, Steve Bannon, τον σύμβουλο του νέου προέδρου Τζορτζ Παπαδόπουλο, τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, καθώς και με άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της νέας κυβέρνησης των ΗΠΑ και με διακεκριμένους παράγοντες της ομογένειας.

Όπως ανακοινώθηκε απο το ΥΠΕΘΑ, σε όλες τις συναντήσεις συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα την επέκταση της στρατιωτικής συμφωνίας Ελλάδας-ΗΠΑ, τις διακρατικές συνεργασίες με χώρες της Μεσογείου, θέματα γεωπολιτικού ενδιαφέροντος, τις εξελίξεις στην οικονομία και την αξιολόγηση.

Επίσης απο το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναφέρουν πως κατα τις επαφές του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένου έγινε και εκτενής αναφορά σε θέματα ασφάλειας της Ανατολικής Μεσογείου με επίκεντρο την αντιμετώπιση της δράσης του DAESH.

Δείτε τις φωτογραφίες απο τις επαφές του Πάνου Καμμένου στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

ΣΧΟΛΙΑ
SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,