ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΣΕ.

Τι είπε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος για την Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Πολιτική και Στρατιωτική, σε ομιλία του προς Ευέλπιδες.

Μήνυμα στους Εύλπιδες πως οφείλουν να σέβονται τις διαχρονικές σταθερές τις οποίες άλλωστε και διδάχτηκαν στην ΣΣΕ έστειλε με ομιλία του ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ παρέστησαν στην εκδήλωση για τα 190 χρόνια λειτουργίας της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της σχολής, στη Βάρη Αττικής. Ανάμεσα σε άλλα ο ΥΕΘΑ σημείωσε:ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΣΕ

Υπάρχει μία εντολή, μία διαταγή, η οποία δεν αλλάζει ποτέ. Οι Υπουργοί και οι Αρχηγοί έρχονται και παρέρχονται και η εντολή είναι αυτή που ακούτε όταν παραλαμβάνετε οι Ευέλπιδες τη σημαία.

 

Κατά την παράδοση και παραλαβή της σημαίας, σας λέει να τηρείτε τους γραπτούς και τους άγραφους νόμους της Σχολής.

 

Είναι στα δικά σας χέρια η παράδοση της Σχολής. Και να ξέρετε ότι αυτό το καθήκον είναι ύψιστο.

 

Σήμερα είναι εδώ παρόντες οι Αρχηγοί σας. Είναι εδώ παρόντες απόφοιτοι της Σχολής που φέρουν το βαθμό του Στρατηγού, του Υποστράτηγου, του Αντιστράτηγου. Όλοι πέρασαν από αυτή τη Σχολή, έχοντας παραλάβει και παραδώσει αυτή τη διαταγή.

 

ΣΧΟΛΙΑ