ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Με απανωτά tweet και retweet απάντησε σήμερα ο Πάνος Καμμένος στις επικρίσεις που δέχεται για τα όσα είπε στις ΗΠΑ και πέρασε στην αντεπίθεση

 

Με καθυστέρηση ενός 24ωρου ο ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε τελικά σήμερα μέσω φυσικά των γνωστών tweet αλά Τράμπ και απάντησε αντεπιτιθέμενος στην οριγσμένη κριτική που έγινε από ΣΥΡΙΖΑ αλλά και αντιπολίτευση στα όσα δήλωσε και πρότεινε στις ΗΠΑ για νέες Αμερικανικές βάσεις και plan b για το Σκοπιανό.

Ως ως αφορμή χρησιμοποιεί το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας των συντακτών – η οποία από χθές έχει σηκώσει ψηλά το θέμα με σκληρή κριτική – που υποστηρίζει ότι «σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της έγινε τηλεφώνημα με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού και με το οποίο ζήτησε εξηγήσεις από τον Πάνο Καμμένο για τα όσα είπε στις ΗΠΑ, όπως επίσης και για ποιους λόγους διαφοροποιήθηκε με την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης στο Μακεδονικό, εκθέτοντάς τη σε μεγάλο βαθμό, την ώρα μάλιστα που προετοιμάζεται το ταξίδι του Ελληνα πρωθυπουργού στη Μόσχα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε απολογητικός απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως δεν ήταν στις προθέσεις του να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και πως όλες οι δηλώσεις του έγιναν στο πλαίσιο συζητήσεων και ότι δεν παρουσιάστηκε κάτι στους συνομιλητές του με επίσημη μορφή».

Η απάντηση – διάψευση του Πάνου Καμμένου στην εφημερίδα μέσω του tweet ήταν απόλυτη, συμπληρώντας μάλιστα ότι η πρόταση που κατέθεσε ως κυβερνητικός εταίρος δεσμεύει μόνο εκεί ώς και ότι οι βάσεις ήδη λειτουργούν.

Συγκεκριμένα σημειώνει στο tweet:

Συνεχίζονται τα απόλυτα ψεύδη δημοσιεύματα από γνωστά κέντρα μέσω της ΕΦΣΥΝ. Δηλώνω:

1. Δεν έχω μιλήσει με τον πρωθυπουργό γιατί δεν έχει αλλάξει κάτι από τα συμφωνημένα

2. Ως κυβερνητικός εταίρος καταθέτω πρόταση που δεσμεύει μόνο εμένα

3. Οι περίφημες βάσεις ήδη λειτουργούν

Μάλιστα, ελάχιστα λεπτά αργότερα έκανε retweet ανάρτηση στρατιωτικού blog στο με τον τίτλο: «Γιατί τέτοια αντίδραση για τις δηλώσεις Καμμένου περί “Επέκτασης” Βάσεων; Δεν υπάρχει συμφωνία Τσίπρα & Τράμπ;». Στο κείμενο υποστηρίζεται ότι ήδη η Λάρισα χρησιμοποιείται ως βάση των MQ-9 και αυτό αποτελεί συμφωνία που είχε αναφερθεί και στη συνάντηση Τσίπρα Τράμπ.

Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού την συγκεκριμένη ανάρτηση σε ελάχιστα λεπτά την έκανε retweet ο Αμερικανός Πρέσβης Τζέφρι Πάιατ με προφανή λόγο να στείλει συγκεκριμένο μήνυμα προς διάφορες κατευθύνσεις.

Συνεχίζοντας τον καταιγισμό των tweet και retweet έστειλε και σαν απάντηση για το περιβόητο Plan B για το Σκοπιανό την φράση με συγκεκριμένο μήνυμα του Καθηγητή Χριστόδουλου Γιαλλουρίδη: «Κάθε σοβαρή χώρα έχει και Plan B και Plan C, πρέπει σαν χώρα να έχουμε εμείς δικό μας σχέδιο»

 

 

Το μπαράζ των tweet του Πάνου Καμμένου κατέληξε με ευθεία επίθεση στο Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση αναφέροντας συγκεκριμένα: Θα χρειαστεί η άδεια του Βούτση γιατί τον ενοχλούν οι αξονες ..,Η Γαλλία και η Αμερική προστίθενται στις τριμερείς με Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Αίγυπτο