Κωνσταντινούπολη: Ανατριχίλα προκάλεσε σε πολλούς Τούρκους μόνο η αφίσα της εκδήλωσης, που διεξαγόταν στο νυχτερινό κέντρο Reina 

 

Ανατριχίλα προκάλεσε σε πολλούς Τούρκους και όχι μόνο η αφίσα της εκδήλωσης, που διεξαγόταν στο νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή 39 άνθρωποι από την επίθεση.

Η αφίσα απεικονίζει έναν dj με την πλάτη στο φακό, να παίζει μουσική με τη λεζάντα να αναφέρει: «Απόψε είναι η ώρα σου». Η φωτογραφία της αφίσας δόθηκε στη δημοσιότητα από το πρακτορείο EPA, όπου κάποιοι έχουν φροντίσει μπροστά της να αφήσουν κόκκινα γαρύφαλλα στη μνήμη των 39 θυμάτων.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Τουρκία: Επική γκάφα της Αστυνομίας! Λάθος οι φωτογραφίες του δράστη!

Τουρκία: Επική γκάφα της Αστυνομίας! Η φωτογραφία με τον “δολοφόνο” που έκανε το γύρο του κόσμου δεν ήταν ο δράστης! Επική γκάφα της Τουρκικής Αστυνομίας, η οποία μάλλον πήγε να κλέψει τη δόξα των Γερμανών που συνέλαβαν λάθος άνθρωπο για το μακελειό στο Βερολίνο.

ΣΧΟΛΙΑ
SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,