ΣΣΕ

Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, 2018, η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων διοργάνωσε εκδήλωση στο Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”για τον εορτασμό 190 χρόνων από την ίδρυση της.

 

 

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο της ευρύτερης υποστήριξής του προς τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.

Για όσους είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν, ήταν μια εξαιρετική βραδιά,  χορωδιακή – χορευτική, με πολλές αναμνήσεις, υπερηφάνεια, συγκίνηση και πατριωτισμό.

Συγχαρητήρια στο ΓΕΣ, στο  Διοικητή της ΣΣΕ Υποστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση και στους συνεργάτες του, αλλά πάνω από όλα, συγχαρητήρια στους Ευέλπιδες που ταξίδεψαν τους θεατές στο χρόνο.

Συγχαρητήρια επίσης στον  Πρέσβη κ. Βασίλη Κασκαρέλη, Σύμβουλο του Διοικητικού Συμβουλίου και Μέλος της Εκτελεστικής Διοίκησης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, για την σημαντική συμβολή του στην υλοποίηση της εκδήλωσης, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι το “‘Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος”  και ο ίδιος είναι αρωγοί στο έργο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Υπενθυμίζουμε πως τον περασμένο Αύγουστο, το “‘Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος” ανακοίνωσε δωρεά, ύψους €1,7 εκατομμυρίων, προς τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, για την ολική ανακαίνιση υποδομών σε 5 Λόχους καθώς και την παρακολούθηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων και μεταπτυχιακών προγραμμάτων από Έλληνες Αξιωματικούς και Ευέλπιδες σε συνεργασία με την Αμερικανική Ακαδημία Στρατού (West Point).

ΣΣΕ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΣΣΕ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ