Μητσοτάκης Δωδεκάνησα

Μήνυμα προς την Τουρκία ότι τα Δωδεκάνησα είναι Ελληνικά, έστειλε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Βουλή


 

Ηχηρό μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Από το βήμα της Βουλής υπερασπίστηκε την ελληνικότητα των Δωδεκανήσων και τόνισε πως η χώρα θα πράξει τα δέοντα εναντίον όποιου την αμφισβητεί.

«Τα Δωδεκάνησα», είπε, «αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του εθνικού χώρου». «Κανείς δεν μπορεί να τα επιβουλευθεί, κανείς δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει», συμπλήρωσε.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημέρωσε όλες τις πλευρές πως «η Ελλάδα είναι έτοιμη να πράξει τα αυτονόητα σε πολιτικό και επιχειρησιακό επίπεδο» και προσέθεσε πως η χώρα διεκδικεί την στήριξη της διεθνούς κοινότητας για την τήρηση του διεθνούς δικαίου.
«Η καλύτερη ασπίδα για τα νησιά μας είναι η τοπική τους ανάπτυξη», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας επ’ ευκαιρίας της συμπλήρωσης 70 χρόνων από την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ
SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,