MSETT HELLAS

Η MSETT Hellas, αναπτύσσεται συνεχώς, με την πρόσφατη ένταξή στην εταιρία τριών νέων μελών, εξαιρετικών ανθρώπων και άριστων επαγγελματιών  αποδεδειγμένης αξίας.

 

 

*Από τον Συνταγματάρχη (ε.α.) Κωνσταντίνο Τσιάκαλο, Πρόεδρο και Γενικό Διευθυντή της MSETT Hellas

Το 2018 υπήρξε μια κρίσιμη χρονιά για την πορεία και τη δραστηριότητα της MSETT Hellas, καθώς έγιναν σημαντικότατα βήματα για την σταθεροποίησή της στη διεθνή αγορά αλλά και στην ανάπτυξη νέων ιδεών και επιχειρηματικών σχεδίων.

Με γνώμονα πάντα τη δημιουργικότητα αλλά και τη σαφή διάκριση μεταξύ δουλειάς και εργασίας, η επιχείρηση, παρά τις όποιες δυσκολίες υπήρξαν, κατόρθωσε να διευρύνει με απόλυτη επιτυχία το πλαίσιο των δραστηριοτήτων της αλλά και να διαμορφώσει ένα νέο περιβάλλον και μια ιδιαίτερη φιλοσοφία.

Αν και τα δύο αυτά δεν ταιριάζουν απολύτως με την Ελληνική πραγματικότητα, αν και χρειάστηκαν σκληρές αποφάσεις, είναι σπουδαίο για όλους μας στην επιχείρηση πως κατορθώσαμε να σταθούμε όρθιοι, ενωμένοι και ισχυροί. Ήρθε ο καιρός λοιπόν να κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά, να ανέβουμε ακόμα ένα σκαλί.

Η επιχείρηση είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξή της σ’ αυτήν τριών νέων μελών, εξαιρετικών ανθρώπων, άριστων επαγγελατιών και αποδεδειγμένης αξίας πυλώνων πάνω στους οποίους μπορεί να στηριχθεί η επόμενη προσπάθειά μας.

Πρόκειται για:

Τον Υποστράτηγο (ε.α.) Παναγιώτη Αθανασόπουλο, απόστρατο Αξιωματικό της Πληροφορικής με σπουδαίες γνώσεις προγραμματισμού και διοίκησης έργων πληροφορικής. Ο Παναγιώτης Αθανασόπουλος έχει διατελέσει μεταξύ άλλων Διευθυντής του ΓΕΣ / ΚΕΠΥΕΣ αλλά και του Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογίας του Στρατού Ξηράς (ΚΕΤΕΣ). Τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στο ΓΕΕΘΑ σε θέσεις πληροφορικής. Έχει αναπτύξει μια σειρά εφαρμογών και πρόκειται να αναλάβει τον τομέα της ανάπτυξης και υποστήριξης λογισμικού καθώς και διεθνή projects (Νορβηγία, ΗΠΑ και ΝΑΤΟ).

Τον εξαίρετο Πολιτικό Επιστήμονα και καθηγητή Dr Πέτρο Βιολάκη, ο οποίος μεταξύ άλλων είναι και αντιπρόεδρος του ΚΕΔΙΣΑ (www.kedisa.gr) ενώ διδάσκει σε δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα. Προσφάτως δε παρουσίασε και ένα σημαντικό και πρωτοπόρο βιβλίο σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ασφάλεια και Άμυνα, στα αγγλικά, το οποίο μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς μέσα στα επόμενα χρόνια. Ο Πέτρος Βιολάκης είναι μια σημαντικότατη προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της επιχείρησης καθότι θα αναπτύξει το ακαδημαϊκό πλαίσιο αλλά και διεθνή projects σχετικά με το επιστημονικό ου πεδίο τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και στο ΝΑΤΟ.

Το φίλο και συμμαθητή απόστρατο Αντισυνταγματάρχη (ε.α.) της Αεροπορίας Στρατού Θεολόγο Καραπαναγιώτη. Ο Θεολόγος Καραπαναγιώτης υπήρξε ένα από τους πλέον ολοκληρωμένους χειριστές ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού, ενώ έχει ήδη συμμετάσχει σε ασκήσεις στο ΝΑΤΟ και είναι πιστοποιημένος developer και instructor μοντέλων προσομοίωσης τακτικού επιπέδου, ενώ παράλληλα έχει ήδη σημαντική εμπειρία και γνώσεις στην τακτική εκπαίδευση με τη χρήση προσομοίωσης, μεταξύ άλλων έχει διδάξει και στη Σχολή Πεζικού. Ο Θεολόγος Καραπαναγιώτης θα αναλάβει τον τομέα της ανάπτυξης του διεθνούς εκπαιδευτικού συστήματος τακτικής εκπαίδευσης με τη χρήση προσομοίωσης “PARMENION”, ενώ πράλληλα θα διαχειριστεί διεθνείς ασκήσεις τακτικού επιπέδου σε Ελλάδα και εξωτερικό (Νορβηγία, Φινλανδία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ευρωπαϊκή Ένωση, NATO Allied Command Transformation).

Καλωσορίζουμε λοιπόν τα νέα μας μέλη και θα αρχίσουμε να ανακοινώνουμε εντός των επομένων ημερών μια σειρά πρωτοποριακών πρωτοβουλιών και έργων που έχουμε σχεδιάσει και θα υλοποιήσουμε εντός του 2019 με τη συνεργασία των αμέσων συνεργατών μας, GGR Training, DataUnitor, Artifex και DrDM.

Μοιραστείτε το
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,