ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΥΠΑΜ ΤΟΥΡΚΙΑ

Για ακόμα μία φορά η Τουρκία, διά στόματος του υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ ανεβάζει τους τόνους στο Αιγαίο και συνεχιζει να μας απειλεί.

 

 

Με όλα τα «απαραίτητα μέτρα» σε περίπτωση που ληφθεί κάποια απόφαση αντίθετη με τα συμφέροντα και τα δικαιώματα της Τουρκίας απειλεί ανοιχτά την Ελλάδα ο υπουργός Άμυνας της «γείτονος» Χουλουσί Ακάρ. Σύμφωνα με ανάρτηση του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu ο υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ δήλωσε: «Η Τουρκία θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, αν ληφθεί κάποια απόφαση αντίθετη στα δικαιώματα και τα συμφέροντά της στο Αιγαίο».

 

Ο Στρατηγός Χουλουσί Ακάρ μετά τις αναφορές στο Αιγαίο, με αφορμή φυσικά την απόφαση της Ελλάδας να επεκτείνει στα 12 ναυτικά μίλια τα χωρικά ύδατα στο Ιόνιο, απείλησε την Ελλάδα για την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, λέγοντας ότι « η Τουρκία δεν θα ανεχτεί καμία άλλη παρενόχληση οποιουδήποτε Τουρκικού πλοίου στην Ανατολική Μεσόγειο».

 

Η ενημέρωση του πρακτορείου Anadolu για το θέμα με την Ελλάδα κατέληξε με την «ευχή» του υπουργού Άμυνας να διευθετηθεί το θέμα της Ελλάδας με την επέκταση των χωρικών υδάτων ειρηνικά! Τώρα τι εννοεί η Τουρκία ειρηνικά ξέρουμε όλοι πολύ καλά τι είναι, καθώς έχει την απαίτηση να έχει λόγο σε ότι γίνεται στον πλούτο της περιοχής.