Φ/Γ ΨΑΡΑ

«Έφυγε» από τη ζωή Υπαξιωματικός της Φρεγάτας ΨΑΡΑ σήμερα το πρωί.

 

Υπαξιωματικός της Φρεγάτας ΨΑΡΑ έχασε τη ζωή μέσα στο πλοίο σήμερα το πρωί. Ο Επικελευστής Γ.Σ. έχασε τις αισθήσεις τους μέσα στο πλοίο, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ενέργειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης αλλά όταν μεταφέρθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και διερευνώνται οι συνθήκες και οι αιτίες του θανάτου του.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού:

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι πρωινές ώρες Τρίτης 12 Φεβρουαρίου 2019, ο Επικελευστής Γ. Σ. της φρεγάτας ΨΑΡΑ απώλεσε τις αισθήσεις του ευρισκόμενος εντός πλοίου.

Στον Υπαξιωματικό παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και ενέργειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικού του πλοίου, του Αρχηγείου Στόλου και του Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίνας. Ακολούθως διακομίσθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του, ενώ για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών έχουν αναληφθεί οι προβλεπόμενες ενέργειες.

Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του συναδέλφου μας.