Λονδίνο επίθεση

Νέος συναγερμός στον Λονδίνο που τις τελευταίες μέρες δοκιμάζεται… με απίστευτες τραγωδίες και πολύνεκρες επιθέσεις.

 

 

Αυτή τη φορά ένας άντρας κρατώντας μαχαίρι προσπάθησε να επιτεθεί σε έναν αστυνομικό στον σταθμό Paddington του μετρό ουρλιάζοντας, σύμφωνα με μαρτυρίες, «ο Αλλάχ είναι μεγάλος».

Ο άνδρας δεν φορούσε μπλούζα και τριγυρνούσε στον κεντρικό δρόμο έξω από το μετρό απειλώντας και ουρλιάζοντας, ενώ προσπάθησε με το μαχαίρι να επιτεθεί σε έναν αστυνομικό φωνάζοντας «Allahu Akbar».

Ο κόσμος σοκαρισμένος προσπαθούσε να καταλάβει τι συνέβαινε.
Αμέσως στο σημείο έσπευσαν και άλλοι αστυνομικοί, μιας και η πόλη είναι σε συναγερμό μετά την τελευταία επίθεση σε δρόμο έξω από τέμενος.

Τρεις αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν πριν προλάβει να κάνει το παραμικρό ενώ διευκρίνισαν ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.

Τα βίντεο από την επίθεση ανέβηκαν στο twitter σχεδόν αμέσως ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες τόνισαν ότι η παρέμβαση της αστυνομίας έγινε πολύ γρήγορα.

Και μπορεί αυτό το περιστατικό να μην πήρε… μεγάλη έκταση και ο ένοπλος να εξουδετερώθηκε πριν προλάβει να σκορπίσει τον θάνατο, ωστόσο και αυτή η παραλίγο επίθεση… αποδεικνύει ότι ο τρόμος έχει καλύψει για τα καλά το Λονδίνο.

ΣΧΟΛΙΑ
SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,