Αεροπορία

ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΣΜΗΝΑΓΩΝ: Ταλαιπωρία για τους σμηναγούς στις τακτικές κρίσεις! Περιμένουν τις προαγωγές τους από τον Απρίλιο και δεν γνωρίζουν τι έχει συμβεί!

 

 

Άγνωστη η τύχη των προαγωγών για τους Σμηναγούς της Πολεμικής Αεροπορίας.

Περιμένουν να προαχθούν από τον Απρίλιο ή τον Μάιο, σύμφωνα με τις ειδικότητές τους ή την προέλευσή τους, αλλά δεν βλέπουν να γίνεται κάτι και ο καιρός περνάει.

Υποτίθεται πως οι προαγωγές έχουν αποφασιστεί και υποτίθεται ότι θα έπρεπε να έχουν υπογραφεί και δημοσιευτεί στην εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Ωστόσο η τύχη τους αγνοείται και κανένας δεν είναι σε θέση να δώσει μια σαφή απάντηση. \

Αναζητήσαμε τι έχει συμβεί τόσο στο ΓΕΑ όσο και στα γραφεία της πολιτικής ηγεσίας. Κανένας δεν ήτα σε θέση να δώσει μαι σαφή απάντηση.
Ελπίζουμε να έχουμε τώρα μια επίσημη απάντηση για το τι έχει συμβεί με τις προαγωγές των παρακάτω:

  • Σμηναγοί ιπτάμενοι της 75 έχουν συμπληρώσει τον απαιτούμενο χρόνο για την προαγωγή από τις 13 Απριλίου 2017
  • Επισμηναγοί προέλευσης ΣΤΥΑ (35ης σειράς) κρινόμενοι για αντισμήναρχοι, έπρεπε να έχουν προαχθεί από τις 20 Μαϊου 2017
  • Επισμηναγοί προέλευσης ΣΥΔ (25ης σειράς) κρινόμενοι για αντισμήναρχοι έπρεπε να είχαν προαχθεί από τις 20 Μαϊου 2017
  • Σμηναγοί προέλευσης Σχολής Ικάρων (29ης σειράς ελεγκτών αεράμυνας) έπρεπε να είχαν προαχθεί το διάστημα μεταξύ 13 Ιανουαρίου 2017 με 13 Απριλίου 2017.

Το ίδιο συμβαίνει και με μηχανικούς εγκαταστάσεων, και άλλες ειδικότητες.

Ποιος θα δώσει τέλος στην αγωνία των στελεχών δείχνοντας ότι τους νοιάζεται πραγματικά;ΣΧΟΛΙΑ
SHARE
Δημοσιογράφος, Ερευνήτρια Ασχολείται με το στρατιωτικό ρεπορτάζ από τι 1991. Από το 2000 και μέχρι το 2012 κάλυπτε το ρεπορτάζ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ. Το 2016 ανέλαβε την ιστοσελίδα Onalert.gr και παρέμεινε για ένα περίπου χρόνο. Είναι απόφοιτος Παντείου και κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος (Master Of Arts) στην Δημοσιογραφία, από το Αυστριακό πανεπιστήμιο Danube University of Krems. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά και έχει γνώσεις τουρκικής γλώσσας