Απίστευτη πρόκληση έκαναν σήμερα τα ξημερώματα οι Τούρκοι! Αυτή τη φορά έστειλαν τουρκικό ελικόπτερο να πετάξει πάνω από τη νησί Παναγιά που ανήκει στο σύμπλεγμα των Οινουσσών.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ το τουρκικό ελικόπτερο στις 05:55 εισήλθε στο FIR Αθηνών και στις 05:56 έκανε υπέρπτηση πάνω από το νησί Παναγιά στα 1000 πόδια. Ακολούθως το ελικόπτερο εξήλθε από το FIR Αθηνών στις 5:58.

Τον τελευταίο χρόνο η Τουρκία έχει εντείνει της υπερπτήσεις πάνω από το συγκεκριμένο νησί και σε συνδυασμό με τις αλυτρωτικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ερντογάν, αυτές οι υπερπτήσεις θα έπρεπε να ανησυχούν ιδιαίτερα την Ελλάδα και να υπάρξει δυναμική απάντηση, μέσω των αρμοδίων πολιτικών οργάνων.

 

ΣΧΟΛΙΑ
SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,