Πρωτοχρονιά 2017: Οι στρατιωτικές μπάντες είπαν τα κάλαντα σε επίσημους, αλλά και σε γηροκομεία. Δείτε γιατί ξεχώρισαν τα κάλαντα των καταδρομέων. 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι στρατιωτικές μπάντες “τα έψαλλαν” σε τοπικούς άρχοντες, αλλά και σε Ιδρύματα σε κάθε περιφέρεια.

Ερασιτεχνικές ή “επαγγελματικές” αυτοσχέδιες ή μη οι “χακί” μπάντες τα είπαν σε δημάρχους, περιφερειάρχες, μητροπολίτες, αλλά και σε νοσοκομεία και γηροκομεία σε πολλές πόλεις και περιφέρειες.

Αναζητήσαμε στο Youtube τα “χακί” κάλαντα σε Ελλάδα και Κύπρο και βρήκαμε βίντεο από πολλές πόλεις και περιφέρειες της Ελλάδας, αλλά και από την Κύπρο.

Πάρτε λοιπόν μια γεύση από στρατιωτικά κάλαντα από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, αλλά και από τους καταδρομείς στην Κύπρο που τα “έψαλλαν” στον Αρχηγό της Αστυνομίας. Ακούστε τι είπε ο Αρχηγός στους καταδρομείς για το χρέος τους στην πατρίδα.

Ταξιδέψτε σε πολλές γωνιές της Ελλάδας. Επισκεφθείτε το γηροκομείο της Τρίπολης μαζί με την μπάντα τους Στρατού, μπείτε σε γραφεία δημάρχων και Περιφερειαρχών και ακούστε μαζί τους τις πρωτοχρονιάτικες ευχές από στρατιώτες και στελέχη.

 

Τρίπολη

Λέρος

Το  588 ΤΕ  λέει τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα μέσα στο γραφείο του Δημάρχου.

Λαμία

 

Δυτική Μακεδονία

Σέρρες

 

Κατερίνη

Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα δέχθηκαν οι Αντιδήμαρχοι, κ. Κυραϊλίδης Χρυσόστομος και κ Βαϊνάς Δημήτριος στο Δημαρχείο Κατερίνης την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016) από την Φιλαρμονική της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου.

 

Πελοπόννησος

 

 

Χίος

Μοιραστείτε το
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,