ΑΝΥΕΘΑ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΔ

Φιλανθρωπικό σκοπό είχε ο αγώνας Μπάσκετ της Εθνικής ΕΔ και της Μικτής Αγ. Βαρβάρας που παρακολούθησε ο ΑΝΥΕΘΑ μαζί με τις Ολυμπιονίκες Θάνου και Τσουμελέκα

 

 

Ένα ξεχωριστό αγώνα Μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό παρακολούθησε σήμερα Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας μαζί με τις Ολυμπιονίκες Κατερίνα Θάνου και Αθανασία Τσουμελέκα οι οποίες ως γνωστόν αποτελούν στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο αγώνας καλαθοσφαίρισης ανδρών ήταν μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων και της Μικτής Ομάδας Αγίας Βαρβάρας («Οδυσσέας», «Πολυνίκης», «Νικηφόρος») στο κλειστό γυμναστήριο Αγίας Βαρβάρας.

Ο αγώνας ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με σκοπό τη συλλογή τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο της Αγίας Βαρβάρας.

Στο ημίχρονο οι Ακαδημίες Παίδων καλαθοσφαίρισης της Αγίας Βαρβάρας διαγωνίστηκαν στις βολές και οι δυο μικροί νικητές κέρδισαν μια φανέλα και μια μπάλα υπογεγραμμένα από τους παίχτες της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο ΑΝΥΕΘΑ και οι δύο Ολυμπιονίκες Κατερίνα Θάνου και Αθανασία Τσουμελέκα απένειμαν αναμνηστικά στο Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, Γιώργο Καπλάνη και στους προέδρους-προπονητές των ομάδων.

Νικητής του αγώνα για την ιστορία αναδείχθηκε η Εθνική Ομάδα με αποτέλεσμα 55-77.

ΑΝΥΕΘΑ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΔ

ΑΝΥΕΘΑ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΔ

ΑΝΥΕΘΑ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΔ

ΑΝΥΕΘΑ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΔ