ρωσία συντριβή αεροσκάφους

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η συγκλονιστική συντριβή αεροσκάφους που πραγματοποιούσε αεροπορική επίδειξη στη Ρωσία. Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο.

 

 

Τραγωδία σε αεροπορική επίδειξη στη Μόσχα. Ένα αεροσκάφος συνετρίβη με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι δύο επιβαίνοντες.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται το αεροσκάφος να χάνει ύψος και να προσκρούει στο έδαφος. Αμέσως μετά τυλίγεται στις φλόγες, με τους δύο επιβαίνοντες να βρίσκουν τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με το Ιντερφαξ το αεροσκάφος, τύπου Antonov AN-2, συμμετείχε σε επιδείξεις αφιερωμένες για την 70ή επέτειο από την κατασκευή του συγκεκριμένου μοντέλου.

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν ο πιλότος έχασε τον έλεγχο του αεροσκάφους από λάθος χειρισμό ή από μηχανική βλάβη. Ωστόσο ευρισκόμενος σε χαμηλό ύψος δεν είχε τα περιθώρια διορθωτικών κινήσεων με αποτέλεσμα την αεροπορική τραγωδία.

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν τραυματίστηκε.

Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, με τις πληροφορίες για την νέα συντριβή αεροσκάφους στη Μόσχα να έρχονται προς το παρόν με το σταγονόμετρο.

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΑ
SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, onalert.gr, militaire.gr, defence-point.gr, onalert, militaire, defence point, κράνος, kranos, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,