Ουδέτερη Πολεμικό Ναυτικό

«Κατακλυσμός» από συγχαρητήρια στο Πολεμικό Ναυτικό που πάντα διακρίνεται για την κοινωνική προσφορά του. Οι τελευταίες επιστολές που έφτασαν στο ΓΕΝ συγκινούν.

Το Π.N. διαχρονικά στέκεται στο πλευρό όλων όσων έχουν ανάγκη την βοήθεια του.

Διασώσεις ναυαγών κόντρα στην μανιασμένη θάλασσα με τα πλοία του, αποστολές που κόβουν την ανάσα για μεταφορές ασθενών με τα ελικόπτερα του, βοήθεια που είναι πολύτιμη χειμώνα – καλοκαίρι στα νησιά μας για τρόφιμα, καύσιμα και νερό και πολλά άλλα συνθέτουν την πολυδιάστατη προσφορά του Π.Ν., με τα Στελέχη του πάντα να μετέχουν με ικανοποίηση όταν καλούνται να συνδράμουν κάποιον ευγενή σκοπό.

Το ArmyNow.net είναι σε θέση να γνωρίζει πως το τελευταίο διάστημα στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού έφτασαν δυο ευχαριστήριες επιστολές που συγκίνησαν ιδιαίτερα με το ευχαριστώ που απύηθηναν στα Στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού.

Η πρώτη έφτασε από την Βόρειο Ελλάδα και σκοπός της ήταν να επιβραβεύσει την συμμετοχή του Π.Ν. στην προσπάθεια συλλόγου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες προκειμένου να καταστεί δυνατή η χορήγηση αμαξιδίων σε άτομα που τα έχουν ανάγκη.

Η δεύτερη επιστολή, από τον Πόρο, ευχαριστούσε το Πολεμικό Ναυτικό που με ένα Πολεμικό Πλοίο, το Ναρκαλιευτικό ΚΑΛΥΨΩ και την Μπάντα του Π.Ν. έδωσε αίγλη στις εορταστικές εκδηλώσεις του νησιού.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Αφού με την συνεισφορά της Μπάντας του Π.Ν. συγκεντρώθηκε ένα ποσό περί τα 2.000 ευρώ που θα δωθούν σε κάτοικο του νησιού ο οποίος χρειάζεται να μεταβεί στο εξωτερικό για ιατρικούς λόγους.

ΣΧΟΛΙΑ