ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΞ.Ι.Α ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος ΑΞ.Ι.Α για Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό – Συντάξεις Χηρείας.

 

 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ηράκλειο Κρήτης η εκδήλωση για Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό – Συντάξεις Χηρείας με κεντρικό ομιλητή τον κ. Ρωμανιά. Γέμισαν οι κρητικοί την αίθουσα Ανδρόγεω, οι οποίοι παρακολούθησαν με προσοχή την ενημέρωση για το θέμα των Συντάξεων Χηρείας και το Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό.

Χαιρετισμό απηύθυναν η κ. Σαμαρά πρόεδρος του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α, ο κ. Βοργιάς πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου εκπροσωπώντας τον ιδιωτικό τομέα, ο κ. Φραγκιαδάκης πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περ. Κρήτης εκπροσωπώντας τα εν ενεργεία στελέχη ΕΔ-ΣΑ, ο κ. Ουρανός πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας εκπροσωπώντας τα εν αποστρατεία στελέχη ΕΔ-ΣΑ, ο κ. Σταθόπουλος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστών, ο κ. Γιανναδάκης εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών και ο κ. Αδαμίδης πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΞ.Ι.Α ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Στη συνέχεια ο κ. Παπαπαρίσης Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α παρουσίασε το θέμα των Συντάξεων Χηρείας και τις ενέργειες που έγιναν μέχρι σήμερα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΞ.Ι.Α ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Ο εργατολόγος – νομικός κ. Ρωμανιάς για ακόμα μια φορά καταπληκτικός στην εισήγησή του στην οποία συμπεριέλαβε και όλα τα επίκαιρα θέματα, όπως Αιτήσεις Διακοπής Παραγραφής προς ΕΦΚΑ, ΤΕΑΕΠ και φορείς εργαζομένων Δημοσίου, Αναδρομικά ΕΔ – ΣΑ, εφαρμογή ή μη μειώσεων συντάξεων από 1.1.2019 και πλήρως επεξηγηματικός σε κάθε ερώτηση που δέχθηκε. Δεκάδες οι ερωτήσεις για γενικότερα θέματα στην αρχή και επί προσωπικού στη συνέχεια. Απαντήθηκαν όλες.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΞ.Ι.Α ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Θυμίζουμε ότι οι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Ηρακλείου, η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας, η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κρήτης, η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, ο Σύλλογος Αποστράτων Λιμενικού Σώματος Κρήτης & Δωδεκανήσων, ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας ν. Ηρακλείου «Ο ΤΑΛΩΣ», η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος και η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού / Παράρτημα ν. Ηρακλείου.