ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΥΡΝΑ

«Φωτιές» άναψαν για μια ακόμη φορά τα tweet του ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου και έφεραν την πολιτική κόντρα με την ΝΔ.

Χθές ο Πάνος Καμμένος ανέρτησε tweet από την  Αστυπάλαια την οποία επισκέφτηκε αλλά και το μικρό νησί Σύρνα εκεί που οι 9 κάτοικοι του νησιού φιλοξένησαν 870 ναυαγούς Ισραηλινούς του πλοίου ΑΘΗΝΑ τους πρώτους κατοίκους της Χάιφας λίγο μετά το Β΄ΠΠ.

 

Η ΝΔ δεν άργησε πολύ με αφορμή τις χθεσινοβραδυνές αναρτήσεις αλλά και το Σκοπιανό να προχωρήσει σήμερα σε κατα μέτωπο επίθεση στον Πάνο Καμμένο με ανακοίνωση στην οποία σημειώνει: «Η σκοπιανή κυβέρνηση είναι έτοιμη να ενσωματώσει στο Σύνταγμα της τη δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα και ο Πάνος Καμμένος κόβει βόλτες και φωτογραφίζεται με τα ελικόπτερα του ελληνικού στρατού λες και είναι δικά του. Με αυτήν την κυβέρνηση, ακόμη και η λέξη ντροπή έχει χάσει πια το νόημα της».

Κάτι φυσικά που δεν έμεινε αναπάντητο και με ανακοίνωση των ΑΝΕΛ αντεπιτίθενται στη ΝΔ τονίζοντας: «Είμαστε οι μόνοι που δεν θα επιτρέψουμε να περάσει η δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα. Όσον αφορά τα ελικόπτερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μεταβαίνει σε μονάδες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με στρατιωτικά ελικόπτερα τύπου “Χιούι”. Ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του χρησιμοποιούν ελικόπτερα του κ. Χριστοφοράκου, χορηγία της Siemens, για προσωπικές τους υποθέσεις. Αυτή είναι η διαφορά μας».

Δείτε και άλλα δύο tweet Καμμένου από την Αστυπάλαια: