Οδηγίες για το πως θα εγγραφείτε στον 4ο Στρατιωτικό Μαραθώνιο. Που και πότε θα διεξαχθεί και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να πάρετε μέρος.

 

 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί παράλληλα με τον 35ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, και ο 4ος ATHENS MILITARY MARATHON με περιορισμένο αριθμό θέσεων για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) όσοι συμμετάσχουν στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Δρόμο, ταυτόχρονα θα αγωνιστούν και στη διοργάνωση του 4ου  Στρατιωτικού Μαραθωνίου (4th ATHENS MILITARY MARATHON), εκκινώντας από το μπλοκ που αντιστοιχεί στις ατομικές τους επιδόσεις.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 30η  Ιουλίου 2017.

Ο αριθμός των συμμετοχών θα είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας υποβολής των αιτήσεων μέχρι της συμπλήρωσης του ανώτατου ορίου.

Όσοι υποβάλλουν τις αιτήσεις τους πέραν του ορίου θα βρίσκονται σε σειρά προτεραιότητας (επιλαχόντες).
Δυνατότητα υποβολής έχει το εν ενεργεία προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας εγγραφής που μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link.

Σχετική ανάρτηση θα υπάρχει και στην αρχική σελίδα του ΓΕΕΘΑ

(http://www.geetha.mil.gr)

https://goo.gl/forms/vNQCwbSaJmnNKtdj2

Η ενημέρωση για την τελική λίστα των συμμετοχών θα γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου από τον ΑΣΑΕΔ και στα μέσα Σεπτεμβρίου από την διοργάνωση του ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ (ΣΕΓΑΣ).

Τα νούμερα των αγωνιζομένων (BIB numbers), θα δοθούν από το περίπτερο (Νο 40) του ΑΣΑΕΔ της EXPO του Μαραθωνίου, που θα πραγματοποιηθεί από 09 έως 11 Νοεμβρίου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, επιδεικνύοντας την υπηρεσιακή τους ταυτότητα.ΣΧΟΛΙΑ
SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, onalert.gr, militaire.gr, defence-point.gr, onalert, militaire, defence point, κράνος, kranos, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,