Θεοφάνεια: Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η δήλωση κολυμβητή στα Χανιά, όταν έπιασε τον Σταυρό. Δείτε που τον αφιέρωσε και δακρύστε!

 Παρά τον κακό καιρό και το ψιλόβροχο δεκάδες πιστών κατέκλυσαν το ενετικό λιμάνι Χανίων για να παρακολουθήσουν την κατάδυση του σταυρού και τους τολμηρούς κολυμβητές που βούτηξαν για να τον πιάσουν αψηφώντας τη χαμηλή θερμοκρασία.

Συγκίνησε ο κολυμβητής που μόλις έπιασε το σταυρό φώναξε «Για τον αδερφό μου, για τον αδερφό μου», ο οποίος όπως είπε στη συνέχεια στους δημοσιογράφους είναι φαντάρος στο στρατό στη Ρόδο.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Χανιώτης κολυμβητής που έπιασε τον σταυρό, Δημήτρης Παραστατίδης, είπε: «Εύχομαι υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμο και εύχομαι να είναι καλά ο αδερφός μου».

Δεκάδες πλοιάρια με πιστούς βρίσκονταν στο λιμάνι ενώ και στη χερσαία ζώνη του λιμανιού είχε συγκεντρωθεί, πλήθος πιστών. Νωρίτερα στον Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου τελέστηκε Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια πομπή έφτασε στο ενετικό λιμάνι για τον αγιασμό των υδάτων με την κατάδυση του σταυρού από τον Μητροπολίτη Κυδωνίας – Αποκορώνου, Δαμασκηνό.
Πηγή: patrisnews.com

Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Στρατός στον Άγιο Αντώνιο Βέροιας

Παρουσία του Ελληνικού Στρατού κορυφώθηκαν οι φετινές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Θεοφανείων στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου.

Οι στρατιώτες που είχαν παραταχθεί από νωρίς στο σημείο, παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε, αποτέλεσαν αντικείμενο θαυμασμού ειδικά για τα μικρά παιδιά που τους κοιτούσαν με δέος.
Μπορεί, τα συγκεκριμένα παιδιά στην πλειοψηφία τους να μην κατάγονται από την Βέροια, αλλά κοσμούν και τιμούν με την παρουσία τους τις θρησκευτικές εκδηλώσεις της περιοχής.
Μοιραστείτε το
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,