Θράκη μουσουλμάνοι
Εικόνα αρχείου

Σόου με 5000 άτομα έχει ετοιμαστεί για την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ στη Θράκη. Ένεση αυτοπεποίθησης για τους πράκτορες

 

Ένεση αυτοπεποίθησης για τους πράκτορες της Θράκης η επίσκεψη Γιλντιρίμ σήμερα στην Κομοτηνή, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”

Όπως προανήγγειλε την Παρασκευή ο Τούρκος πρόξενος της Κομοτηνής Αλί Ριζά Ακιντζί, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον Αλέξη Τσίπρα το πρωί, στη συνέχεια θα μεταβεί στη Θράκη και εκεί θα παραστεί στο δείπνο ιφτάρ στο χωριό Λύκειο του Δήμου Αρριανών Ροδόπης.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες επικράτησε φρενίτιδα στις τάξεις των τουρκόψυχων που περιμένουν με ανυπομονησία των επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Δημοκρατία” ο Γιλντιρίμ θα έχει σειρά συναντήσεων του “στρατού” των πρακτόρων που ζουν στη Ροδόπη, ενώ η επίσκεψή του έστειλε σαφές μήνυμα στην απομάκρυνση πλέον της κυβέρνησης Ερντογάν από τον ψευδο-μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, όπως είχε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες η εφημερίδας.
Οι πυρετώδεις προετοιμασίες έχουν αρχίσει από την προηγοιύμενη εβδομάδα, καθώς και στο ιφτάρ αναμένεται να δώσουν το “παρών” περί τα 5000 άτομα.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις των διαφόρων μορφωμάτων της Θράκης, η πρώτη στάση του Τούρκου πρωθυπουργού στη Θράκη θα είναι στο απογευματινό ναμάζι στο τζαμί της συνοικίας Κιρμαχαλέ.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την εταιρία ΥΑΚΑ – ΙΚΕ του Λεβέντ Σαδίκ στο χωριό Δύμη. Ακολούθως θα επισκεφθεί την αγορά και επαγγελματίες στην Κομοτηνή και η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί με το ιφτάρ στο χωριό Λύκειο.


ΣΧΟΛΙΑ
SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,