ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ

Πολύ «σκόνη» σηκώθηκε με το υπαρκτό πρόβλημα που υπάρχει στον Έβρο με την έλλειψη συγκεκριμένων ειδικοτήτων γιατρών, καρδιολόγου και παθολόγου.

 

Η «σκόνη» είναι δημιούργημα αυτόκλητων υπερασπιστών των στρατιωτικών, οι οποίοι στη «μάχη» των «κλικς» αυτοαναγορεύτηκαν σε σωτήρες τους που καταφέρνουν να λύσουν τα προβλήματα με ένα δημοσίευμα. Λες και δεν υπάρχουν διαδικασίες για την επίλυση των προβλημάτων από τα επιτελεία και σπεύδουν να τις υποκαταστήσουν οι ίδιοι.

Το Armynow.net  γνώριζε από την αρχή την κατάσταση για την έλλειψη γιατρών, και είχε φροντίσει να ενημερωθεί από το Επιτελείο ότι η έλλειψη γιατρών δεν οφειλόταν σε αδιαφορία για το πρόβλημα, αλλά στον συγκεκριμένο αναγκαίο προγραμματισμό που είχε γίνει. Οι μεταθέσεις των γιατρών είναι προγραμματισμένες εδώ και καιρό και οι γιατροί θα πάνε και θα καλύψουν τις θέσεις αρχές Δεκεμβρίου, καθώς δεν γινόταν να γίνει γρηγορότερα. Οι γιατροί είναι ειδικευόμενοι και δεν μπορούσαν να πάνε νωρίτερα καθώς τελειώνουν τώρα την ειδικότητά τους. Άλλωστε είναι γνωστό, ότι τα Επιτελεία τα τελευταία χρόνια δίνουν πραγματικά μάχη με ανάλογα μικρά ή πιο μεγάλα προβλήματα τα οποία καλούνται να επιλύσουν με καθημερινές προσπάθειες και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Και αυτό σεβαστήκαμε σαν ιστοσελίδα.

Σαφέστατα και το θέμα της υγείας των στρατιωτικών και των οικογενειών τους είναι πάρα πολύ σοβαρό και σημαντικό ειδικά σε περιοχές όπως ο Έβρος και δεν θα έπρεπε να υπάρχει κενό. Το ζήτημα της υγείας όμως δεν θα έπρεπε να γίνεται θέμα δημοσιογραφικού «εμπορίου» και προσωπικών «παιχνιδιών».