Άρβυλα
Φωτογραφία αρχείου

Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα σχόλια του Πάγκαλου για τις Ένοπλες Δυνάμεις, λέει το Ποτάμι. Αναφέρει όμως κρούσματα ανευθυνότητας από την ηγεσία

 

 

Ο υπεύθυνος του τομέα άμυνας του Ποταμιού Γιώργος Τσιτσιλιάνος δήλωσε:

Σε σχέση με τα όσα απαξιωτικά ελέχθησαν από τον κ. Πάγκαλο για τις Ένοπλες Δυνάμεις, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στις Ε.Δ. ως προς την επιχειρησιακή τους αποτελεσματικότητα αλλά προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ακούστηκαν «κορώνες» από έναν έμπειρο πολιτικό.

Να υπενθυμίσουμε στον πρώην υπουργό ότι η κυβέρνησή του, ήταν εκείνη που έθεσε τα θεμέλια της κομματικοποίησης, της αναξιοκρατίας, της προμήθειας των μη απαιτούμενων εξοπλισμών που συνοδεύτηκαν με τις μίζες στις ΕΔ.

Τώρα, ότι υπάρχουν «κρούσματα» θεατρινισμού και ανευθυνότητας από την σημερινή ηγεσία του ΥΕΘΑ, είναι μία ιστορία που έχει σχολιασθεί πολλάκις.

ΣΧΟΛΙΑ
SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,