σκοδρα

Ένα βήμα προς την παραχώρηση του πρώην στρατοπέδου Κόδρα, στους πολίτες της Καλαμαριάς, έγινε σήμερα με την επίσκεψη στους χώρους του, της υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου.

 

 

 

Η Υφυπουργός μετέβη στο χώρο, προκειμένου να ενημερωθεί για το τμήμα εκείνο της περιουσίας του υπουργείου που βρίσκεται εντός του στρατοπέδου, έτσι ώστε να επισπευστούν οι διαδικασίες απόδοσής του στην δημοτική αρχή.

Η κ. Παπανάτσιου, συνοδευόμενη από την επικεφαλής του Γραφείου του πρωθυπουργού, Κατερίνα Νοτοπούλου και υπηρεσιακό κλιμάκιο του υπουργείου Οικονομικών, περιηγήθηκε σε τμήμα του πρώην στρατοπέδου από τον δήμαρχο Καλαμαριάς, Θεοδόση Μπακογλίδη, τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου, Μανώλη Λαμψίδη, και τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών και δόμησης, Παναγιώτη Θεοδοσιάδη.

Στη συνέχεια, παρουσία και του υφυπουργού Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη, ενημερώθηκε για την ακριβή έκταση και τοποθεσία του τμήματος του στρατοπέδου που ανήκει στο υπουργείο Οικονομικών.

“Μετά την παραχώρηση του στρατοπέδου Παύλου Μελά στο δυτικό κομμάτι της Θεσσαλονίκης, έπρεπε να δούμε κάτι και για το ανατολικό κομμάτι, καθώς η απόδοση του πρώην στρατοπέδου Κόρδα ήταν ένα διαχρονικό αίτημα του δήμου Καλαμαριάς” ανέφερε σε δηλώσεις της η υφυπουργός και προσθέτοντας:

“σιγά σιγά αρχίζουμε να βλέπουμε την κάθε περίπτωση σε κάθε υπουργείο ξεχωριστά. Εγώ είμαι εδώ για να δω το κομμάτι που αφορά το υπουργείο Οικονομικών, γιατί ένα μέρος της περιουσίας του υπουργείου είναι μέσα στο στρατόπεδο και με αυτή τη λογική, αφού επεξεργαστούμε με τους υπηρεσιακούς το τι πρέπει να κάνουμε, θα δούμε πως μπορούμε να το επισπεύσουμε και να το παραχωρήσουμε στη δημοτική αρχή”. 

Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ
SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,