Η Τουρκία «απαντά» με μπαράζ βίντεο απο ασκήσεις του στρατού σε όσους αμφισβητούν το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων της μετά το πραξικόπημα.

Βίντεο με ασκήσεις του τουρκικού στρατού ανεβάζει τις τελευταίες ώρες η Τουρκία στο youtube σε μια προσπάθεια να «διαφημίσει» τις Ένοπλες Δυνάμεις της.

Σε πρωτο πλάνο είναι η χειμερινή διαβίωση των στελεχών της.

Τα άρματα και οι βολές που εκτελούνται μέσα στο χιόνι με την κόκκινη τουρκική σημαία επι των πύργων των αρμάτων να ξεχωρίζει στο λευκό τοπίο και να επισημαίνει τα άρματα.

Κάτι μάλλον ατυχές ως σκέψη αν υλοποιηθεί σε περίπτωση πραγματικής μάχης στα χιόνια.

Αλλά εδώ σαφώς ο σκοπός είναι να εντυπωσιαστεί ο θεατής, οπότε η εικόνα προηγείται.

Φυσικά ο πρωταρχικός σκοπός όλων αυτών των βίντεο είναι να διαφημίσουν στο εσωτερικό της Τουρκίας τις δυνατότητες του στρατού καθώς το γόητρο του ‘εχει τρωθεί σημαντικά μετά την απόπειρα πραξικοπήματος.

Για αυτό και τα βίντεο του τουρκικού στρατού με τα εφέ που έχουν θυμίζουν αμερικανικές κινηματογραφικές υπερπαραγωγές με πλάνα απο διάφορες γωνίες, μουσικές, και υμνους.

Ανάμεσα στα βίντεο υπάρχουν και αυτά που δείχνουν τετρακίνητα αυτοκίνητα που έχουν μετατραπεί σε ειδικά ασθενοφόρα οχήματα με ερπύστριες τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την γρήγορη μεταφορά τραυματιών σε μια μάχη σε χιονισμένο πεδίο.

ΣΧΟΛΙΑ
SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,