Ερντογάν τηλέφωνο

Μια έκπληξη ένιωσαν οι Τούρκοι πολίτες που επιχείρησαν να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα μετά τα μεσάνυχτα της 15ς Ιουλίου! Άκουγαν τον Ερντογάν!

 

Μία έκπληξη περίμενε τους Τούρκους πολίτες που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν στις 15 Ιουλίου μετά τα μεσάνυχτα κάποια κλήση από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι χρήστες των κινητών τηλεφώνων καλούσαν και άκουγαν με έκπληξη τη φωνή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να τους εύχεται τα… καλύτερα για την εθνική επέτειο της «δημοκρατίας και της ενότητας».

Επρόκειτο για μήνυμα που ακουγόταν όταν οι χρήστες – υποστηρικτές ή μη του Τούρκου προέδρου – καλούσαν έναν αριθμό αλλά πριν ακουστεί ο ήχος κλήσης ή ο τόνος κατειλημμένου, ενώ μπορούσαν να ολοκληρώσουν την κλήση τους μόνο αφότου άκουγαν ολόκληρο το ηχογραφημένο μήνυμα του προέδρου τους.

«Ως πρόεδρος, σας στέλνω τα συγχαρητήριά μου ανήμερα της Εθνικής Επετείου Δημοκρατίας και Ενότητας της 15ης Ιουλίου και εύχομαι έλεος για τους μάρτυρες και υγεία και ευτυχία στους ήρωες [σ.σ. του πραξικοπήματος]» έλεγε το μήνυμα.

Ακούστε το μήνυμα του Ερντογάν:

ΣΧΟΛΙΑ
SHARE
Δημοσιογράφος, Ερευνήτρια Ασχολείται με το στρατιωτικό ρεπορτάζ από τι 1991. Από το 2000 και μέχρι το 2012 κάλυπτε το ρεπορτάζ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ. Το 2016 ανέλαβε την ιστοσελίδα Onalert.gr και παρέμεινε για ένα περίπου χρόνο. Είναι απόφοιτος Παντείου και κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος (Master Of Arts) στην Δημοσιογραφία, από το Αυστριακό πανεπιστήμιο Danube University of Krems. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά και έχει γνώσεις τουρκικής γλώσσας