Μετά το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων Τούρκοι χάκερς «χτύπησαν» σήμερα τα Ρεθεμνιώτικα Νέα κι ακόμα τρεις ιστοσελίδες.

 

 

Μέχρι τα Μέσα Ενημέρωσης της Κρήτης έφθασε η χάρη των Τούρκων χάκερς που σήμερα Τετάρτη «χτύπησαν» τέσσερις ελληνικές ιστοσελίδες. Οι ιστοσελίδες αυτές ήταν η εφημερίδα Ρεθεμνιώτικα Νέα, η ιστοσελίδα της εταιρείας SUZUKI, το σάιτ της Ομοσπονδίας Χάντμπολ Ελλάδος, και η ιστοσελίδα του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού.

Και στις τέσσερις ιστοσελίδες αναρτήθηκε το ίδιο μήνυμα για τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που βρίσκονται στη χώρα μας και δεν έχουν εκδοθεί, αλλά και στον Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο ο Ταγίπ Ερντογάν θεωρεί ενορχηστρωτή της απόπειρας πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου του 2016.

Όποιος προσπαθούσε να «μπει», στην σελίδα της εφημερίδας «Ρεθεμνιώτικα Νέα» έβλεπε αυτή την εικόνα:

Το μήνυμα που αναρτήθηκε ήταν και πάλι προκλητικό, «διαμηνύοντας» στους Έλληνες πως «θα σας πετάξουμε ξανά στην θάλασσα».

Η ομάδα των Τούρκων χάκερς που αυτοαποκαλείται «επιδρομείς» μεταξύ άλλων κάνουν αναφορές και στο πραξικόπημα στην χώρα τους πριν από δύο χρόνια και κατηγορούν ότι η χώρα μας συνεργάζεται με τους Γκιουλενιστές, υπονοώντας την μη παράδοση από την Ελληνική κυβέρνηση στην Τουρκική δικαιοσύνη, των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών.

Πηγή: zarpanews.gr