ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Τσίπρας – Καμμένος προκάλεσαν συζητήσεις για ακόμα μία φορά με το «μυστικό» γεύμα τους που έγινε φανερό. Ωστόσο για το μενού της συζήτησής τους δεν μάθαμε λέξη.

 

Όταν ο Τσίπρας συνάντησε τον Καμμένο στη ΛΑΕΔ «μυστικά», τους έβγαλαν φωτογραφίες, μάθαμε ποιος τους σέρβιρε, μάθαμε τι έφαγαν, αλλά για το …«μενού» κουβέντα. Κι όταν λέμε «μενού» δεν εννοούμε βέβαια τι περιείχαν τα πιάτα που τους σέρβιραν, αλλά τι θέμα είχε η συζήτηση που έγινε μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων.

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον πληθωρικό συνδαιτυμόνα του που μπορεί αυτά που βάζει στο στόμα του να του προσθέτουν κάποια κιλά, ωστόσο αυτά που …βγαίνουν από το στόμα του για τις αμερικάνικες βάσεις, για το plan Β, για τη συμφωνία των Πρεσπών κυριολεκτικά προκαλούν σεισμούς.

Σεισμούς που κάνουν την «πολυκατοικία» των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να τρίζει επικίνδυνα, ενώ δεν είναι λίγοι οι «ένοικοι» – βουλευτές της που διαμαρτύρονται και με μεγάλη ευχαρίστηση θα έκαναν έξωση στον Πάνο Καμμένο κι όλη του την παρέα. Τώρα αν κάποιοι από την «παρέα» του Πάνου Καμμένου προτιμούν να μείνουν με τους συγκάτοικους του ΣΥΡΙΖΑ είναι αλλού παπά ευαγγέλιο. Ο ίδιος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ όμως όπως διατείνεται δεν ψάχνει τρόπο να «τρυπώσει» στην εξουσία μέσω του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και μόνος του να μείνει θα είναι ΑΝΕΛ.

Εμείς τι να πούμε. Να τους ευχηθούμε καλή χώνεψη και ελπίζουμε ότι αυτά που «μαγείρεψαν» χθες θα είναι για το καλό της ελληνικής κοινωνίας. Όσον αφορά για τη μυστική συνάντηση, που έγινε στη ΛΑΕΔ για να μείνει νηστική, όπως γνωρίζουν πολύ καλά οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ το ΥΠΕΘΑ δεν φημίζεται για τη μυστικοπάθεια του, καθώς είναι πολύ αυτοί που κελαηδούν και μάλιστα …παράφωνα.