Πρόσφυγες

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μετανάστες στη Χίο έκλεψαν βάρκα προκειμένου να φύγουν στην Τουρκία γιατί νιώθουν εγκλωβισμένοι στο νησί.

Ένας Σύριος και ένας Αιγύπτιος, ηλικίας κ32 και 28 ετών, αντιστοίχως, εντοπίσθηκαν ανοικτά της Αγίας Ερμιόνης, στη Χίο, μέσα σε βάρκα που είχαν κλέψει από την περιοχή και είχαν βάλει πλώρη για να επιστρέψουν στην Τουρκία.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 4.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, 9 Φεβρουαρίου 2017, όταν το πλήρωμα του ρουμανικού σκάφους της Frontex, που περιπολούσε στην περιοχή, εντόπισε την βάρκα με τους δύο μετανάστες και τους γύρισε στο λιμάνι της Χίου.

Και οι δύο συνελήφθησαν για την κλοπή της βάρκας και θα προσαχθούν από το λιμεναρχείο Χίου στην εισαγγελία, η οποία και θα αποφασίσει αν θα τους ασκηθεί ποινική δίωξη.

Πηγή: Αστραπάρης

 

ΣΧΟΛΙΑ
SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,