123 ΣΤΕ

123 Σμηναρχία Τεχνικής Εκπαίδευσης: Οι δυο Σμήναρχοι είχαν πολλά να θυμηθούν μετά την τελετή παράδοσης παραλαβής στην 123ΣΤΕ


Παρουσία του Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχου (Ι) Θωμά Χατζηαθανασίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της 123 Σμηναρχίας Τεχνικής Εκπαίδευσης (123ΣΤΕ), από τον Σμήναρχο (Ι) Αλέξανδρο Μαρίνο στον, εορτάζοντα σήμερα, Σμήναρχο (Ι) Κωνσταντίνο Μπούζο.

Οι δρόμοι των δυο αεροπόρων δεν διασταυρώνονται για πρώτη φορά στην καριέρα τους αφού έχουν μοιραστεί πολλές στιγμές στην πορεία τους στην Πολεμική Αεροπορία.  Μάλιστα και οι δυο πρόσφατα υπηρέτησαν με επιτυχία στην θέση του Εκπροσώπου Τύπου αντιμετωπίζοντας δύσκολα περιστατικά με ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα.

Ο μεν Σμήναρχος (Ι) Αλέξανδρος Μαρίνος ως εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (παρέδωσε καθήκοντα στον νυν εκπρόσωπο Αντισμήναρχο (Ι) Ιωάννη Τσιτούμη) ο δε Σμήναρχος (Ι) Κωνσταντίνος Μπούζος από την θέση του εκπροσώπου Τύπου του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Μαρίνος - Τσιτούμης

Μπούζος Κωσταράκος

 

Στην λιτή τελετή που έγινε στην 123ΣΤΕ παραβρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρας, οι Διοικητές των Μονάδων της Αεροπορικής Βάσης Δεκέλειας, αντιπροσωπίες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών άλλων των Μονάδων της Βάσης, εκπρόσωποι των τοπικών πολιτειακών Αρχών, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας, κ. Νικόλαος Μακράκης, καθώς και το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της Μονάδας.

Η 123 Σμηναρχία Τεχνικής Εκπαίδευσης (ΣΤΕ) έχει ως αποστολή την παροχή εκπαίδευσης ειδικότητας σε στρατεύσιμο προσωπικό και Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ.ΟΠ) καθώς και μετεκπαίδευσης σε μόνιμο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό Τεχνικών ειδικοτήτων, σύμφωνα με τις Διαταγές της Υπηρεσίας, τον Κανονισμό Ταξινόμησης του Προσωπικού και τα ισχύοντα Διδακτικά Συστήματα.

SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,

LEAVE A REPLY