251ΓΝΑ - ΑΝΑΦΗ

Υπηρεσίες ιατρικής φροντίδας σε μικρούς και μεγάλους κατοίκους της απομακρυσμένης Ανάφης παρείχαν γιατροί και νοσηλευτές του 251ΓΝΑ στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της Πολεμικής Αεροπορίας

 

Στο πλευρό των κατοίκων της Ανάφης παρέχοντας υπηρεσίες ιατρικής φροντίδας, βρέθηκε κλιμάκιο Υγειονομικού Προσωπικού του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251ΓΝΑ) από το Σάββατο 12 έως και την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της Πολεμικής Αεροπορίας.

Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού (ΔΥΓ) του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Υποπτέραρχος (ΥΙ) Δημήτριος Χατζηγεωργίου.

Το κλιμάκιο αποτελούνταν από εννέα (9) Αξιωματικούς Ιατρούς ειδικοτήτων Παιδίατρο, Οφθαλμίατρο, Ορθοπεδικό, Παθολόγο, Πνευμονολόγο, Καρδιολόγο, Ωτορινολαρυγγολόγο και Χειρούργο, δύο (2) Αξιωματικούς Νοσηλεύτριες και έναν (1) Υπαξιωματικό Βοηθό Νοσοκόμο.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν εκατόν τριάντα τέσσερις (134) ιατρικές επισκέψεις, δέκα (10) υπερηχογραφικοί έλεγχοι καρδιάς, δύο (2) ιατρικές εξετάσεις κατ’ οίκον και χορηγήθηκαν Ατομικά Δελτία Υγείας Μαθητή.

Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε, από τον Διευθυντή ΔΥΓ, διάλεξη με θέμα την αναγκαιότητα του εμβολιασμού.

251ΓΝΑ - ΑΝΑΦΗ
251ΓΝΑ - ΑΝΑΦΗ
251ΓΝΑ - ΑΝΑΦΗ
251ΓΝΑ - ΑΝΑΦΗ
251ΓΝΑ - ΑΝΑΦΗ
251ΓΝΑ - ΑΝΑΦΗ
251ΓΝΑ - ΑΝΑΦΗ
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

LEAVE A REPLY