ΓΝΑ

Παρά τον αγώνα δρόμου της διοίκησης και των στελεχών του το 251 ΓΝΑ γονάτισε. Ήταν η φυσική κατάληξη των κυβερνητικών επιλογών.

Του ΚΩΣΤΑ ΑΤΤΙΑ

Τα στρατιωτικά νοσοκομεία λειτουργούσαν με τρόπο υποδειγματικό αν και έλειπαν πάντα και το απαραίτητο προσωπικό και τα μέσα και το χρήμα που ήταν αναγκαία για να πεί κανείς οτι είχαν όλα τα «όπλα» στα χέρια τους.

Η αυτοθυσία του προσωπικού έσωζε τα πράγματα. Όμως τα πάντα έχουν ένα όριο.

Η συνεχιζόμενη αδιαφορία της πολιτείας που απλά φορτώνει με βάρη τα στρατιωτικά νοσοκομεία χωρίς να εξασφαλίζει ικανή χρηματοδότηση και προσλήψεις αναγκάζει το 251 ΓΝΑ να αλλάξει την διαδικασία συνταγογράφησης και οδηγεί πλέον σε τεράστια ταλαιπωρία τους ασθενείς για να πάρουν τα φάρμακα τους.

Και αυτό γιατί πλέον για την συνταγογράφηση των φαρμάκων τους οι ασθενείς θα πρέπει να κλείνουν ραντεβού.

Έτσι όπως έγινε γνωστό απο το 251 ΓΝΑ «από 01 – 03 – 2017 , λόγω των προσφάτων αλλαγών στη διαδικασία συνταγογράφησης αλλά και του ιδιαίτερα αυξημένου φόρτου εργασίας, δεν θα εκτελείται πλέον στο εξωτερικό Παθολογικό Ιατρείο συνταγογράφηση πριν την έναρξη των τακτικών ραντεβού.

Σε αντιστάθμισμα έχουν ήδη αυξηθεί η διάρκεια των ραντεβού και ο συνολικός χρόνος λειτουργίας του εξωτερικού ιατρείου.

Συνταγογράφηση στο ανωτέρω εξωτερικό ιατρείο από 01 – 03 – 2017 και εφεξής θα εκτελείται μόνο κατόπιν προσυνεννόησης (ραντεβού)».

1 ΣΧΟΛΙΟ

LEAVE A REPLY